trailer tip wonder woman
trailer tip wonder woman

Een staaltje girlpower in Wonder Woman #trailertip

Er zijn al heel wat films over superhelden gemaakt. Alleen al vorig jaar waren X-Men, Captain America en Batman vs. Superman in de bioscoop. Maar Wonder Woman is anders. Want deze film heeft namelijk een vrouwelijke superheld als hoofdpersoon. Je zag Wonder Woman eerder in Batman vs. Superman, maar nu gaat de film volledig over haar. 

Claire Underwood als generaal

In de film is Diana, die voordat ze Wonder Woman werd prinses van de Amazones was, getraind om een onverslaanbare vechtster te zijn. Ze is opgegroeid op een afgeschermd eilandparadijs, maar besluit dat te verlaten als een Amerikaanse piloot op de kust van het eiland crasht en hen vertelt over een gigantisch conflict dat in de buitenwereld woedt. Diana verlaat haar thuis, overtuigd dat ze de bedreiging een halt toe kan roepen. Vechtend in een oorlog om alle oorlogen te beëindigen, ontdekt Diana haar volledige krachten… en haar ware lotsbestemming. Robin Wright speelt General Antiope die Diana traint. Robin zie je in de trailer ‘aan het werk’. Mooi om haar in een totaal andere rol te zien dan Claire Underwood waarin iedereen haar kent.

Doutzen

De hoofdrollen wordt gespeeld door Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright. Ook onze eigen Doutzen Kroes speelt een rol in deze film. Uit deze video op te maken, speelt ze een Amazone. In deze video zie je haar twee keer heel snel; bij 5 en 17 seconden.

The world needs us

Hieronder bekijk je de trailer. De trailer riep bij mij wel een aantal vragen bij me op. Hoe gaat ze van een leven op een onbewoond eiland naar het drukke Londen? En hoe gaat ze zich aanpassen zodat ze niet herkend wordt? En kan zij het conflict in de buitenwereld stoppen? Op 1 juni worden deze vragen beantwoord. Dan is Wonder Woman te zien in de bioscoop.

Volg Girls in Film op Facebook voor meer trailertips.

Wonder Woman is vanaf 1 juni te zien in de Nederlandse bioscopen.

Afbeelding boven artikel: Gal Gadot en Robin Wright (rechts) in Wonder Woman (2017)

Lees verder