The Discovery
The Discovery

Er is leven na de dood in The Discovery #trailertip

Vorige week heeft Netflix de trailer vrijgegeven van The Discovery, de Netflix Original dramafilm met onder andere Jason Segel, Rooney Mara en Robert Redford. Een heftige maar spannende film die eind maart op Netflix te zien zal zijn.

Onderzoek met schokkende gevolgen

In deze film heeft de wetenschapper Thomas Harber bewezen dat er leven is na de dood. Binnen twee jaar hebben vier miljoen (!) mensen zichzelf van het leven beroofd om in het hiernamaals te komen. Will keert terug naar het eiland waar hij is opgegroeid om zijn vader Thomas te overtuigen te stoppen met het onderzoek. Onderweg komt hij Isla tegen en besluit Will om haar voor te stellen aan zijn vader om te laten zien wat voor gevolgen zijn ontdekking kan hebben.

Heftig maar interessant

Door het thema zelfdoding lijkt het mij een erg heftige film. Maar aan de andere kant wil ik toch deze film bekijken. In de trailer zitten namelijk scènes die me nieuwsgierig maken. Hoezo heeft het een half jaar geduurd voordat Thomas Harber de pers ter woord wilde staan over zijn onderzoek? Wat is er in de tussentijd gebeurd? Is hij misschien zelf naar het hiernamaals geweest? Wat is het verhaal van Isla? Genoeg aanleiding om The Discovery te kijken. Dat kan vanaf 31 maart op Netflix.

Ben je benieuwd geworden naar de film? Bekijk hieronder de trailer:

Volg Girls in Film voor de nieuwste trailertips.

Afbeelding boven het artikel: Jason Segel in The Discovery (2017)

Lees verder