Favoriete films en series van Sanne Vogel
Favoriete films en series van Sanne Vogel

De favoriete films en series van Sanne Vogel

Ze is nu te zien in de romantische komedie Voor Elkaar Gemaakt. En is daarnaast druk met nog veel meer leuke projecten. Girls in Film vroeg Sanne Vogel wat ze zelf graag kijkt…

Alltime favorite film:

“Eén favoriet vind ik lastig om te noemen, omdat er meerdere films zijn die ik heel erg tof vind. Maar Moonrise Kingdom, Amélie en Dancer in the Dark behoren wel tot mijn favorieten.”

Favo romkom:

Notting Hill, die heb ik al heel vaak gezien.”

Favo Nederlandse film:

Suzy Q van Martin Koolhoven. Toen ik deze film als meisje van vijftien zag, vond ik ‘m zo fantastisch en dacht ik: Ik wil later ook films maken. Daarom is deze film me nog steeds heel dierbaar.”

Met een hele jonge Carice van Houten.

Gelachen om

“Ik moet vooral lachen als mensen vallen in films. Vroeger was er een film waarbij ik echt bijna in mijn broek plaste van het lachen omdat iemand in een rolstoel van een heel hoge trap naar beneden viel. Ik weet niet meer welke het is, maar ik heb daar als kind echt krom om gelegen.”

Gehuild om

“Ik heb dagen gejankt om Dancer in the Dark. En onlangs heb ik ook heel erg gehuild om I, Daniel Blake, dat is zo’n hartverscheurende film.”

Kijkt samen met vriend

“Waar we helemaal gek van zijn, is Chef’s Table, een serie over de grootste chef-koks van de wereld. Het is echt onze favoriet om samen te kijken met heerlijke hapjes op de bank.”

Een kijkje achter de schermen bij de beste koks ter wereld is gewoon een serie die je zien moet hebben. Te zien op Netflix.

Favoriete Sanne Vogel
Niki Nakayama in Chef’s Table © 2015 Netflix

Favo serie

“Ik ben momenteel verslaafd aan The 100 op Netflix. Eigenlijk wordt het steeds slechter, maar ik moet toch de hele tijd kijken, omdat ik nu wil weten hoe het afloopt.”

De favorieten van nog meer acteurs en makers vind je hier.

Volg Girls in Film op Facebook om ook de favorieten in je timeline te zien.

Afbeelding boven artikel: Sanne Vogel en Jim Bakkum in Onze Jongens (2016)

Lees verder