favorieten Lies Visschedijk
favorieten Lies Visschedijk

De favorieten films en series van Lies Visschedijk #video

In Soof 2 kan ze wel een portie jankfilms gebruiken na haar scheiding van Kasper. Maar wat zijn de films waar Lies Visschedijk zélf graag naar kijkt én bij huilt? Voor Girls in Film vroeg Jill het haar. Hier de favoriete films en series van actrice Lies Visschedijk:

All time favorite:

“Dan kies ik natuurlijk voor een heel groot epos zoals Once Upon a Time in the West, dat is wel de moeder van alle films. Al heb ik ook wel zin om vanavond Groundhog Day met Bill Murray te kijken op de bank.”

Favo romkom:

When Harry Met Sally, maar ik zou ook You’ve Got Mail met Meg Ryan wel weer eens willen zien, kijken of-ie nog steeds zo goed is.”

1998-warner-bros-all-rights-reserved
Tom Hanks en Meg Ryan in You’ve Got Mail (1998) © 1998 – Warner Bros. All rights reserved.

Gehuild om:

“Ik moest gisteren nog heel erg huilen om Captain Fantastic met Viggo Mortensen als vader van dat hele gezin. Silver Linings Playbook vond ik ook ontroerend.”

Hard gelachen om:

Meet the Parents, die is zo goed gemaakt!”

Favo serie:

“Mijn vriend ik kijken nu naar Bored to death met Jason Schwartzman, Ted Danson en Zach Galifianakis. Maar ook Stranger Things en Fargo 1 en 2 vind ik heel erg goed.”

Misschien ook interessant: Waarom het internet juicht dat Stranger Things 2 eraan komt.

Jason Schwartzman en Zach Galifianakis in Bored to Death (2009)

Volg Girls in Film op Facebook voor meer ‘Favorieten van’ en kijktips. 

Beste Nederlandse film:

“Dan moet ik toch De Aanslag zeggen, dat is met Marc (van Uchelen, red.) als kind. Als ik die terugkijk, zie ik hoe erg hij toen leek op hoe mijn zoontje er nu uitziet.”

Kijkt met de kids:

“Ik vond Inside Out heel goed, maar we kijken ook graag naar Life & Earth natuurdocumentaires. De kinderen zelf zijn helemaal gek van De Boskampi’s, dan lopen ze helemaal krijsend en schreeuwend door de kamer.”

Favorieten van meer acteurs en makers zoals Monic Hendrickx, Carolien Karthaus – Spoor en Sanne Vogel vind je hier.

partners_soof2

Lees verder