Filmkamp voor de kleine filmsterren onder ons!

Elke zomer organiseert Madelief (Girls In Film) het Jut&Jul Filmkamp voor jongeren tussen de 8 en 16 jaar oud.

Een eigen film maken

In 5 dagen tijd gaan de kinderen met hun begeleiders en regisseurs aan de slag om een film te maken. Elk jaar is er een thema, zo maakten ze vorig jaar een soap met de kinderen. Op speelse wijze worden de scènes samen met de kinderen bedacht en uiteindelijk opgenomen door een professioneel klein filmteam.

Aan het einde van de week is er een heuse filmpremière waar de film getoond wordt waar hard aan gewerkt is met zijn allen.

Gastacteur

Vincent Visser

Er komt ook een gastacteur langs om een dag mee te spelen in de film. Dit jaar is dat het jonge aanstormende talent Vincent Visser. Hij is onder andere bekend door zijn rol in de dagelijkse serie Brugklas en de film Patatje Oorlog.

Een spetterende week

Naast het maken van de film is er ook tijd voor ontspanning tussendoor. Zo is er een filmavond, een bonte avond en spelen ze veel leuke buitenspelletjes. Ze overnachten in een fijn groot kamphuis midden in de natuur vlakbij Apeldoorn. Dit alles wordt mogelijk gemaakt en begeleidt door een professioneel en hecht team.

Het is altijd een spetterende week vol nieuwe vriendschappen, passie voor acteren, veel creativiteit en ontspanning. Ook vinden ze het belangrijk dat iedereen zich prettig en veilig voelt, de sfeer wordt goed bewaakt. Veel kinderen gaan al jaren mee. Maar er zijn ook altijd weer veel nieuwe kinderen die direct in de groep opgenomen worden.

Er is nog plek!

Er is nog plek tussen 30 juli en 3 augustus 2018. Kijk voor meer informatie op www.jutenjulfilmkamp.nl en geef je gauw op. Deze week wil je niet missen!

 

Lees verder