five feet apart prijsvraag
five feet apart prijsvraag

Five Feet Apart prijsvraag; win twee vrijkaarten, het boek en een schetsboek

Vanaf donderdag 13 juni is de film Five Feet Apart te zien in de bioscoop. Een fillm die draait over het leven en liefhebben van drie tieners met taaislijmziekte. Voor deze film mogen we drie sets van twee vrijkaarten, het boek en een Five Apart schetsboek weggeven.

Over Five Feet Apart

Stella Grant (Haley Lu Richardson) is een typisch meisje van zeventien… Ze is verslaafd aan haar laptop en ze is dol op haar beste vriendinnen. Maar in tegenstelling tot de meeste andere tieners brengt Stella een groot deel van haar tijd door in het ziekenhuis als cystic fibrosis-patiënte. Haar leven zit vol met routines, regels en zelfdiscipline – die allemaal op de proef gesteld worden als ze de ongelofelijk charmante medepatiënt Will Newman (Cole Sprouse) ontmoet.

Ze flirten al snel met elkaar, maar vanwege infectiegevaar moeten zij een veilige afstand tussen elkaar bewaren. Als hun band sterker wordt, groeit ook de drang om de regels te negeren. Wills onwil om zich strikt te houden aan zijn behandeling maakt het nog gecompliceerder. Stella inspireert Will gaandeweg om alles uit het leven te halen, maar kan zij uiteindelijk de persoon van wie zij houdt redden als ze hem niet eens mag aanraken?

Five Feet Apart is geregisseerd door Justin Baldoni. Hij is vooral bekend als acteur. Justin speelt Rafael in de serie Jane the Virgin. Een serie die je absoluut moet zien als je dat nog hebt gedaan.  De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Rachael Lippincot, Mikki Daughtry en Tobias Laconis.

Win 2 vrijkaarten, het boek en een Five Feet Apart schetsboek

Wij mogen 3 pakketjes met 2 vrijkaarten, het boek en een Five Feet Apart schetsboek weggeven. Vul onderstaand formulier in om mee te doen. Deelname is mogelijk t/m zondag 15 juni 2019.

Five Feet Apart is vanaf donderdag 13 juni te zien in de bioscoop. De trailer bekijk je hier:

Lees verder