Even goede vrienden: de ‘Prank Wars’ van acteurs

Even goede vrienden: de ‘Prank Wars’ van acteurs

Als acteur moet je vaak uren wachten tussen twee scènes en zelf voor vermaak zorgen. Sommige acteurs halen dan graag flauwe grappen uit. Al helemaal als hun co-stars ook hun vrienden zijn. Wij hebben de leukste pranks van bekende Hollywood vrienden op een rijtje gezet:

George Clooney en Brad Pitt: strippende mannen

George Clooney staat in Hollywood bekend als een enorme ‘Pranker’. Meryl Streep, Matt Damon, Bruce Willis, Leonardo DiCaprio…niemand is veilig. De prank saga van Brad Pitt en George Clooney begon op de set van Ocean’s 11 en gaat door tot de dag van vandaag. In maart 2016 heeft George aangegeven dat hij een ‘carrière beëindigde’ streek in de maak heeft voor Meneer Pitt. Daar moeten we nog even op wachten helaas. Gelukkig heeft George er al heel wat uitgehaald in het verleden. Hij heeft de auto van Brad Pitt bestickerd met ‘Fuck Cops’, en heeft brieven naar andere acteurs gestuurd namens hem. Wij kunnen natuurlijk schrijven over deze pranks, maar het is leuker om het van George zelf te horen:

Omdat wraak zoet is en Brad Pitt de vragen van een journalist zo zat was, gebruikte hij George op zijn beurt weer als afleidingsmanoeuvre. Hij vertelde tijdens een interview dat Brad zou trouwen met Angelina, als George zou trouwen met zijn vriendje. Dit tot grote genoegen van een strippende italiaan op een persconferentie. In de war?

Luister naar Matt Damon die het even uitlegt:

Sterk verhaal? Nee hoor, hier is het bewijs:

De hoofdrolspelers uit Hunger Games

Een grote film franchise brengt jaren op een set met zich mee. Dan is het natuurlijk niet gek als je een goede band opbouwt met je collega’s. Jennifer Lawrence, Woody Harrelson, Josh Hutcherson en Liam Hemsworth zijn nu friends for life. Om alles een beetje luchtig te houden op de set, besloten ze dan ook om een paar ‘vriendelijke’ geintjes uit te halen. Jennifer Lawrence plaste bijna in haar broek door een nep lijk op haar WC. 

Het viertal is gelukkig nog steeds even goede vrienden. Er was echter een klein feitje dat Woody over het hoofd had gezien. Zijn goede vriend Liam had namelijk nog een broer…

Ruby Rose en Cara Delevigne

Ook thuis zijn acteurs niet veilig, zelfs niet op bezoek bij Taylor Swift. De vriendengroep van Mevrouw Swift is vrij groot ondertussen, dus natuurlijk zitten er wat ‘pranksters’ tussen. Twee daarvan zijn Cara Delevingne (Suicide Squad) en Ruby Rose (Orange is the New Black). Op 4 July dachten zij een leuke grap uit te halen in Taylor Swifts huis….echter liep het allemaal een beetje uit de hand…

Ook Nina Dobrev heeft de wraak van Ruby Rose over zich heen gehad op de set van XXX Return of Xander Cage. En ook daar was Taylor Swift, soort van, bij betrokken.

Misschien moeten we maar minder ‘liken’ en meer pranken om te laten weten hoeveel we van elkaar houden. 

Foto boven artikel: Ocean’s 11

Lees verder