GiF Filmnieuws 28 dec – 4 jan

Eén keer in de week delen we hier een kort overzicht met wat wij de interessantje nieuwtjes vonden van de afgelopen week. Deze week het filmnieuws van 28 december t/m 4 januari.

Ryan Gosling eerste man op de maan

Er is een film in de maak over de eerste man op de maan en Ryan Gosling is afgelopen week bevestigd als hoofdrolspeler. Hij zal de rol van Neil Armstrong spelen en de titel van het project luidt First Man. De opnames moeten nog komend jaar van start gaan, dus het zal nog even duren voordat de film in de bioscoop te zien is.

Bron: Hollywood Reporter

Toni Erdmann en La La Land beste films volgens de pers

De Nederlandse filmpers heeft de Duitse komedie Toni Erdmann en de musical La La Land verkozen tot beste bioscoopfilms van het jaar. Deze films krijgen de meeste punten van de 104 stemmende ciritici. Beide films zijn ook meedere keren in de prijzen gevallen dit seizoen en kanshebbers bij de Oscars. Op de derde plaats staat de Frans-Zwitserse animatiefilm Ma vie de Courgette, op de voet gevolgd door Room. Tot beste Nederlandse film is Tonio van Paula van der Oest verkozen.

Bron: KNF

Emma Watson zingt ‘Something There’

We kregen afgelopen week een voorproefje van het zangtalent van Emma Watson voor haar rol als Belle in Beauty and the Beast. En het internet jubelt.

Volg Girls in Film op Facebook en mis niets! 

Foto bovenaan artikel: Peter Simonischek en Sandra Hüller in Toni Erdmann

Lees verder