Gilmore Girls: vier seizoenen kort. #trailertip

Het verhaal over het leven van een jonge moeder en haar puber-dochter heeft ons  jarenlang geboeid op de bank gehouden. Toen we in 2007 afscheid moesten nemen van Lorelai en Rory Gilmore, hebben wij GG-fans geschreeuwd en gesmeekt om een reünie. Ik kan jullie mededelen; onze gebeden zijn verhoord!! Vanaf 25 november op Netflix; vier afleveringen Gilmore Girls (hoe weinig!) genoemd naar de vier seizoenen.

Nog onbekend met de Gilmore Girls? Tot die tijd kun je mooi alle voorgaande afleveringen (1-7) zien op Netflix. Lorelai Gilmore is een single moeder en woont samen met haar tienerdochter Rory in het kleine dorpje Stars Hollow waar iedereen elkaar kent. Lorelai is sarcastisch, lui, super ad rem en “laissez-fair” in haar manier van opvoeden. Haar dochter Rory is erg grappig (net als haar moeder), intelligent en dol op boeken.

Naast de realistische situaties en humoristische kijk op het leven, gooien de scriptschrijvers er ook nog een scheutje feminisme bij. Daar zijn we natuurlijk nooit vies van.

En geef maar toe, wie heeft er nog meer gewenst dat ze in Stars Hollow konden wonen?

Kom alvast in de stemming.

Nederlandse trailer:

Kort filmpje:

Aankondiging US:

Netflix heeft ook vier zes fijne posters gemaakt van de dames Gilmore en oude bekenden die ook weer van de partij zijn. In de stijl van elk van de vier seizoenen natuurlijk. En veel Photoshop.

Gilmore Girls lente
lente
zomer
zomer
Gilmore Girls herfst
herfst
winter
winter
Luke
Luke
Emily
Emily

Al het nieuws over de Girls volg je oa op de Gilmore Girls Facebook pagina.

Foto’s: Netflix

Lees verder