Girlpower voor thuis: 5x powervrouwen op DVD #win
girlpower

Girlpower voor thuis: 5x powervrouwen op DVD #win

Soms is het gewoon lekker om een film of serie op DVD of Blu-Ray te hebben. En niet afhankelijk zijn van een platform als Netflix. Vorige week kwam Ocean’s 8 uit op DVD en Blu-Ray. De spannende en tegelijkertijd komische film met een sterrencast. Maar naast deze zijn er nog vier titels met girlpower om thuis van te genieten. En die jij kunt winnen!

Artikel in samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment.

1) Ocean’s 8 (2018)

Genre: Actie, Komedie, Misdaad | Regie: Gary Ross | Cast: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway e.a. | IMDb: 6.3, Rotten Tomatoes: 68%

oceans 8

Ocean’s 8 volgt het leven van Danny Oceans criminele zuster Debbie (Sandra Bullock). Samen met de hulp van haar vrouwelijke rechterhand Lou (Cate Blanchett) probeert ze een vrouwelijke team te rekruteren. Ze hebben het doel om een diamant te stelen tijdens het jaarlijkse Met Gala om een kwaadaardige galeriehouder erbij te lappen.

2) Tomb Raider (2018)

Genre: Avontuur, Actie | Regie: Roar Uthaug | Cast: Alicia Vikander, Dominic West, Walton Goggins e.a. | IMDb: 6.4, Rotten Tomatoes: 51%

kijktips week 31

De nieuwste Tomb Raider, draait om de 21-jarige Lara (Alicia Vikander). Het is inmiddels zeven jaar geleden dat haar vader verdwenen is. In plaats van het bedrijf van haar vader over te nemen werkt ze als fietskoerier in Londen, terwijl ze collegelessen volgt. Uiteindelijk wordt ze geïnspireerd om de verdwijning van haar vader te onderzoeken. Ze reist naar zijn laatst bekende locatie: een graf op een eiland ergens voor de kust van Japan.

Ook interessant: Voel je net Lara Croft op deze filmlocaties.

3) Wonder Woman (2017)

Genre: Avontuur, Actie, Fantasy | Regie: Patty Jenkins | Cast: Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright e.a. | IMDb: 7.5, Rotten Tomatoes: 93%

Een Amazoneprinses (Gal Gadot) verlaat haar weelderige tropische eiland om te leven in een wereld met stedelijke stadsgezichten van glas en staal. Opgeleid door Griekse krijgers en uitgerust met uitzonderlijke gaven is ze de afgezant van de goden die zal uitgroeien tot een van de grootste heldinnen ooit. Wonder Woman is gebaseerd op het personage van DC Comics en werd geregisseerd door powervrouw Patty Jenkins.

LEES OOK: ons interview met Gal Gadot.

4) Supergirl (2015-2017) –  2 seizoenen

Genre: Avontuur, Actie, Drama | Creator: Ali Adler, Greg Berlanti, Andrew Kreisberg | Cast: Mehcad Brooks, Melissa Benoit, David Harewood e.a. | IMDb: 6.5, Rotten Tomatoes: 90%

De superheldenserie Supergirl is gebaseerd op het personage Supergirl van DC Comics. Supergirl (Melissa Benoist) is een gekostumeerde superheldin die de nicht is van Superman en een van de laatst overlevende Kryptoniaan. De serie speelt zich af in het fictionele universum Arrowverse. Daar spelen ook de andere series uit de DC Universe zich af.

5) Sex and the City (1998 en 2004) – 6 seizoenen

Het is dit jaar al twintig jaar geleden dat Sex and the City voor het eerst via HBO werd uitgezonden in Amerika. De beroemde serie stond (en staat) garant voor een paar onvergetelijke uitspraken en wijsheden, een hoop excentrieke outfits en veel dates.

Sex and the City volgt de levens van vier vriendinnen in Manhattan, New York. Columniste Carrie (Sarah Jessica Parker), advocate Miranda (Cynthia Nixon), zakenvrouw Samantha (Kim Cattrall) en de brave Charlotte (Kristin Davis) verdiepen zich in de levens van elkaar. Samen proberen ze de juiste weg te vinden.

LEES OOK: 25x dit wist je niet van Sex & The City

WINWINWIN

Ter gelegenheid van de lancering van de DVD van Ocean’s 8 mogen wij vijf DVD/Blu-Rays weggeven. Geef hieronder aan welke van de films/series jouw favoriet is en waarom. Jij maakt dan kans op de DVD/Blu-Ray van deze film of serie.

Lees verder