Pim aflevering 19
Pim aflevering 19

Glitterpleister: Pim aflevering 19

Suiker of glitter in je koffie? Vandaag heb ik het allebei in huis. Vanmorgen trof ik Jelle (die leuke Rotterdamse verpleegster van mijn moeder) huilend aan de leestafel. Zijn ex John wilde hem weer terug, Jelle blij, maar bij de tweede date, liet John hem alweer zitten voor een bodybuilder zonder binnenkant.

Creatieve therapie

Mijn moeder had hem al chocola toegediend, maar we zagen geen verbetering. Dus heb ik hem na zijn dienst meegenomen naar huis. Ik dacht, we gooien er een creatieve therapie tegenaan: de uitnodigingen voor Nina’s partijtje moeten af. Nien is niet van kant-en-klare Frozen-kaartjes van het Kruidvat. Nee, het moeten allemaal handgemaakte persoonlijke uitnodigingen zijn, zodat haar gasten zich extra speciaal en welkom voelen. De hele knutselvoorraad staat dus al twee dagen op tafel. Nina is dol op Jelle en ik verwacht dat ze oké zal zijn met het feit dat ik een verdrietige vriend nu loslaat op haar negen kunstwerkjes.

Effe flink lopen glitteren

Hoewel, Jelle’s glittervaardigheid blijkt nogal onontwikkeld en maakt van Nina’s mooie zelfgetekende Elza’s,

Ook interessant

Mutsenkind: Pim aflevering 16

een soort showballet van negen travestieten. Hij knapt er wel van op. ‘‘Weet je, Pim-Pom, ik ken maar beter effe flink lopen te glitteren, da’s gewoon harstikke goed voor de feestvreugde van mijn kuttige leven, weet je wel. Ik laat de glans toch niet van me af lopen te pakken door die klootnoot?!’’ Zo is het, Jel. Ik laat je gewoon even lopen te glitteren. Vandaag ben ik de verpleegster en heel ik Nina’s wond straks ook wel. Met een glitterpleister.

Pim - handtekening

Naast acteren, drie kinderen, een man en een therapie, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Drie keer per week laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer Pim aflevering 19. Alle afleveringen lees je hier

Like Girls in Film op Facebook om  nooit een aflevering te missen.

Lees verder

  • Column Pim: DAG PIMColumn Pim: DAG PIMRuim een jaar lang, vanaf de allereerste dag GirlsinFilm.nl het levenslicht zag, nam […]
  • Column Pim: <i>LENTEKERST</i>Column Pim: LENTEKERSTSo that was Christmas. Did it. Geen kerstdiner dit jaar. Maar! Ook geen schoonzus met […]
  • Column Pim: <i>X FOR THE GIRLS</i>Column Pim: X FOR THE GIRLSMijn kerstgroet aan alle Girls: Aan alle actrices en fotomodellen: hang dat dieet dit […]