Greta winactie: maak kans op 2 vrijkaarten en een speciale ‘Greta-tas’

Vanaf 2 mei is de film Greta te zien in de bioscoop. Een sfeervolle en bloedstollende thriller van Oscar winnaar Neil Jordan. Met in de hoofdrollen Isabelle Huppert en Chloë Grace Moretz. Voor deze film mogen we 3×2 vrijkaarten én 1 ‘Greta-tas’ weggeven.

Greta winactie

Over Greta

De jonge Frances (Chloë Grace Moretz) leeft in New York met haar beste vriendin, maar mist haar net overleden moeder. Wanneer ze op een dag de oudere weduwe Greta (Isabelle Huppert) ontmoet, ontstaat er een ongewone, intieme vriendschap. Maar al gauw blijkt dat de weduwe een sinister geheim met zich meedraagt.

De makers

Regisseur Neil Jordan ken je van Interview with the Vampire en The Crying Game. Voor die laatstefilm won hij in 1993 een Oscar voor ‘Best Screenplay’ en was hij genomineerd voor ‘Best Director’.De producenten van Greta zijn bekend van onder andere The Age of Adaline en Good Will Hunting.

Win 2 vrijkaarten en 1 Greta-tas

Wij mogen 3×2 vrijkaarten voor Greta weggeven. 1 van de winnaars maakt bovendien kans op een unieke ‘Greta-tas’, die een belangrijke rol speelt in de film. Vul onderstaand formulier in om mee te doen. Deelname is mogelijk t/m dinsdag 30 april 2019.

Greta is vanaf 2 mei te zien in de bioscoop. De trailer bekijk je hier:

Lees verder