Zwaar Verliefd film
Zwaar Verliefd film

Interview met de cast van Zwaar Verliefd! #video

‘Als je iets wilt bereiken, moet je eerst gelukkig zijn met wie je bent.’ De centrale boodschap van de luchtige romantische komedie Zwaar Verliefd! die vanaf 11 oktober in de bioscoop te zien is. Een film vol clichés, maar wel lekker herkenbaar. Met chocola . Én wijn.

Gesprek met de cast

Met in de hoofdrollen Barbara Sloesen en Jim Bakkum. Jamel Aattache regisseerde de film die is gebaseerd op het boek van Chantal van Gastel.  Nienke sprak de cast en regisseur over de film. Bekijk het interview hieronder.

Abonneer je ook op ons Youtube kanaal voor meer video’s van Girls in Film.

Over de film

De jonge, succesvolle dierenarts Isa (Barbara Sloesen) is een tikkeltje onzeker over haar lijf én de liefde. Ze wil lekkerder in haar vel zitten en besluit de Bossche bollen te laten staan. Ze sleept zichzelf naar de sportschool met haar zusje (Abbey Hoes). Ruben (Jim Bakkum) is dé perfecte man. Knap, werkt met als meubelmaker met zijn handen en houdt zielsveel van zijn labrador Bo. Als Isa op een dag Bo redt van een chocoladevergiftiging, valt ze als een blok voor zijn baasje. En hij voor haar, maar dat durft ze niet te geloven. Na een peptalk van haar vriendinnen (Liza Sips, Jamie Grant) besluit Isa toch voor haar droomman te gaan. Maar is Ruben nog steeds geïnteresseerd?

Zwaar Verlief! is nu te zien in de bioscoop.

Ook interessant: ons interview met Barbara Sloesen over Joy in Soof: Een Nieuw Begin seizoen 2.

Lees verder