Pirates of the Caribbean 5
Pirates of the Caribbean 5

Jack en Will zijn back in Pirates of the Caribbean 5

In de pauze tijdens de Superbowl werden we verrast door de nieuwe trailer van Pirates of the Caribbean: Dead men tell no tales. In de film zie je de bekende karakters terug van Johnny Depp en Geoffrey Rush. Nieuw is o.a. Javier Bardem in de rol van Captain Salazar. En er was nog een verrassing. Orlando Bloom keert namelijk terug als Will Turner. Twee redenen om deze film weer een kans te geven als je ergens bent afgehaakt net zoals ik. Het vijfde deel in de Pirates of the Caribbean filmreeks draait vanaf 24 mei in de Nederlandse bioscopen.

Captain Salazar vs. Jack Sparrow

In de vorige films kreeg Jack Sparrow het aan de stok met piraten als Davy Jones en Blackbeard en ook nu is er weer een duidelijke antagonist. In deze film krijgt Jack bezoek van matrozen die geleid worden door Captain Salazar. Zij zijn gestuurd om alle zeemannen, en vooral Jack, te doden. Deze matrozen lijken onsterfelijk, wat het niet makkelijk maakt om aan ze te ontsnappen. Om te overleven moet Jack de drietand van Poseidon vinden en daarvoor gaat hij een samenwerking aan met de mooie astronome Carina Smyth (een rol van Kaya Scodelario bekend uit The Maze Runneren de jonge matroos Henry van de Royal Navy. Met zijn vervallen en vooral kleine schip gaat Jack een lastig gevecht aan.

Volg Girls in Film op Facebook voor meer trailertips.

Piraten in 3D

Als je (nog steeds) van de Pirates of the Caribbean films houdt of Johnny en Orlando weer een kans wilt geven, dan kun je deel vijf in mei in 3D (of zelfs IMAX 3D) gaan bekijken. Bekijk hieronder als voorproefje de nieuwste trailer:

Foto boven: Javier Bardem in Pirates of the Caribbean 5 (2017) © Disney Enterprises, Inc.

Lees verder