Trailertip Wonder
Trailertip Wonder

Julia Roberts in de nieuwe film Wonder #trailertip

De film Wonder is  vanaf 23 november in de bioscopen te zien. Een film met in de hoofdrol Julia Roberts, Owen Wilson en Jacob Tremblay (Room). De film is geregisseerd door Stephen Chbosky, die ook The Perks of Being a Wallflower heeft gemaakt en gebaseerd op het gelijknamige boek van R.J. Palacios.

Waar gaat de film over?

Wonder vertelt het inspirerende en hartverwarmend verhaal over August Pullman die voor het eerst naar school gaat. August is geboren met afwijkingen aan zijn gezicht wat hem tot nu tegen heeft gehouden om naar een normale school te gaan. August, die in de film liefkozend Auggie wordt genoemd, is een onwaarschijnlijke held. Waar iedereen om hem heen worstelt met het tonen van hun medeleven en de acceptatie van August, wordt duidelijk dat de onwaarschijnlijke reis van Auggie iedereen langzaam dichterbij elkaar brengt. You can’t blend in when you were born to stand out.

Vorige week is de trailer vrijgegeven voor deze film:

Brok in mijn keel

Van de trailer kreeg ik een brok in mijn keel. Een jongetje die de wereld leert kennen en er al op jonge leeftijd erachter komt dat hij niet ‘normaal’ is. Ook de kinderen bij hem op school weten niet hoe ze met de situatie om moeten gaan. Zijn ouders moeten hem bijbrengen dat dat hij is wie hij is en dat dat prachtig is. Maar hoe gaat ze het lukken als hij op school het gevoel krijgt dat hij er niet bij hoort.

Ik heb het boek waar deze film op gebaseerd is, WONDER van R.J. Palacios, nog niet gelezen. De film komt pas in november van dit jaar in de bioscopen. Dat geeft mij de tijd eerst het boek  te lezen en daarna de film te bekijken. Iets wat ik zeker ga doen. 

Volg Girls in Film op Facebook voor meer trailertips.

De film Wonder is vanaf 23 november 2017 in de bioscopen te zien. 

Afbeelding boven artikel: Julia Roberts and Jacob Tremblay in Wonder (2017) © Photo by Dale Robinette C Lionsgate 2016

Lees verder