trailer van All the Money in the World
trailer van All the Money in the World

All The Money In The World: de ontvoering van John Paul Getty

UPDATE 8/11/17: Door de aantijgingen van seksueel wangedrag is besloten Kevin Spacey compleet uit All The Money In The World te knippen en te vervangen door acteur Christopher Plummer. Nauwelijks twee maanden voor de release van de film worden alle scènes van de rol van John Paul Getty sr. opnieuw gefilmd – een unieke zet van regisseur Ridley Scott. Een nieuwe trailer zal ongetwijfeld binnenkort verschijnen. De Amerikaanse première blijft staan op 22 december. Op deze manier kan de film ook nog in aanmerking komen voor de Oscars.

All The Money In The World

De nieuwste film van Ridley Scott (bekend van oa The Martian en Blade Runner), All The Money In The World is gebaseerd op het boek ‘Painfully Rich: The Outrageous Fortunes and Misfortunes of the Heirs of J. Paul Getty’ van John Pearson. Een verhaal gebaseerd op ware gebeurtenissen in de jaren zeventig. Met in de hoofdrollen Michelle Williams, Kevin Spacey Christopher Plummer, en Mark Wahlberg.

Het verhaal

Om een Getty te zijn is een begrip. De zestienjarige John Paul (Charlie Plummer) kan het weten want hij is de kleinzoon van de rijkste man ter wereld: John Paul Getty sr. (Kevin Spacey) (Christopher Plummer). En niet alleen de rijkste man ter wereld, nee de rijkste man die ooit geleefd heeft. Wanneer John Paul jr. wordt ontvoerd smeekt zijn moeder Gail (Michelle Williams) Getty sr. het losgeld te betalen. Maar Getty sr. weigert. Terwijl de ontvoerders gewelddadiger worden, wordt Gail steeds wanhopiger. Om het leven van haar zoon te redden krijgt Gail hulp uit een onwaarschijnlijke hoek.

Ridley Scott

Ridley Scott is een regisseur met een typerende stijl. Zijn films zijn groots en visueel overweldigend. Enorme Hollywoodproducties met veel actie en spektakel. En ook leuk: de vrouwenrollen in zijn films zijn altijd sterke personages. Zoals Sigourney Weaver in Alien, Demi Moore in G.I. Jane, Julianne Moore in Hannibal en Susan Sarandon en Geena Davis in Thelma & Louise.

Volg Girls in Film op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Onherkenbare Kevin Spacey

En nu is hij terug met All The Money In The World. Met een mooie cast: Michelle Williams, Mark Wahlberg en in deze trailer een onherkenbare Kevin Spacey als oliemagnaat Getty sr. Herken jij hem?

Jammer genoeg moeten we nog wel even wachten totdat we de film kunnen bewonderen. All The Money In The World verschijnt op 11 januari 2018 in de bioscopen in Nederland.

Lees verder