Kijk de short Lou van Clara Balzary #ShortBreak

Lou (2018) van Clara Balzary met Joaquin Phoenix en Sasha Frolovo is een verhaal over volwassen worden, je eigen identiteit creëren en mannelijkheid vs vrouwelijkheid.

 

LOU KIJK JE HIER

Over de film

Alles waar Joaquin Phoenix aan verbonden is wordt al snel een mysterieus, quirky masterpiece. De korte film Lou is niets minder dan dat. Lou van Clara Balzary is een verhaal over volwassen worden, je eigen identiteit creëren en mannelijkheid vs vrouwelijkheid. Als Lou (Sacha Frolova) het ouderlijk huis achter zich laat en in het donker op ontdekkingsreis gaat komt ze werelden tegen die haar ogen openen en haar uitdagen.

Over Clara Balzary

Clara Balzary is een fotograaf en filmmaker uit Los Angeles. Haar werk wordt gekenmerkt door het ontdekken van magische werelden in het alledaagse leven. Ze werkt met grote modebladen zoals Dazed, i-D Magazine, Vogue US en The Gentlewoman en heeft een speels oog voor detail. Lou is haar eerste en tot nu toe enige film die ze regisseerde. 

Meer short breaks bekijk je hier.

Over #ShortBreak

Omdat bijna elke gevierde filmmaker ooit begonnen is met een waarschijnlijk even gevierde korte film. Omdat er enorm veel mooie, indrukwekkende, spannende, fijne korte films zijn die veel te weinig aandacht krijgen. En omdat het een fijn stukje vermaak voor tussendoor is, kiest Nadine van Asbeck elke week een mooie ‘short’ voor in je ‘break’. Of gewoon voor wanneer je zin hebt in een korte film. Maar niet het wereldwijde web al wil struinen op zoek naar die absolute must-see…

Lees verder