never forget van Sarah Veltmeyer
never forget van Sarah Veltmeyer

Kijk de short Never Forget van Sarah Veltmeyer #shortbreak

Never Forget (2018) is de derde korte film van Sarah Veltmeyer. De film voelt als een hitsige zomermiddag vol seksuele prikkels en puberale uitingen, waar Sean Baker (The Florida Project) of Harmony Korine (Spring Breakers) nog een puntje aan kunnen zuigen.

NEVER FORGET KIJK JE HIER.

Over Sarah Veltmeyer

Sarah Veltmeyer is een autodidact die in 2015 haar eerste korte film maken. Daarna kreeg ze van het Nederlands Film Fonds geld om een tweede korte film te maken, Kiem Holijanda.  Daarmee won ze een Kristallen Beer voor beste korte film tijdens het Filmfestival in Berlijn. Never Forget is haar derde korte film. Sarah studeerde Media en Communicatie, schrijft haar films het liefst in Griekenland waar haar ouders een huisje hebben met aan alle kanten uitzicht op zee en haalt haar inspiratie uit foto’s.

 

Over Never Forget

Never Forget gaat over twee meiden die op een balkon worden opgesloten terwijl er beneden een groepje jongens op ze staat te wachten om mee naar de kermis te gaan. De film voelt als de heetste zomernacht. Met haar suikerspin roze flair en het kleurenpalet van een tiener beleef je precies wat de hoofdrolspelers (gespeeld door Nola Kemper en Michelle Plantinga) beleven. Een hitsige zomermiddag vol seksuele prikkels en puberale uitingen, waar Sean Baker (The Florida Project) of Harmony Korine nog een puntje aan kunnen zuigen.

Meer short breaks bekijk je hier.

Over #ShortBreak

Omdat bijna elke gevierde filmmaker ooit begonnen is met een waarschijnlijk even gevierde korte film. Omdat er enorm veel mooie, indrukwekkende, spannende, fijne korte films zijn die veel te weinig aandacht krijgen. En omdat het een fijn stukje vermaak voor tussendoor is, kiest Nadine van Asbeck elke week een mooie ‘short’ voor in je ‘break’. Of gewoon voor wanneer je zin hebt in een korte film, maar niet het wereldwijde web al wil struinen op zoek naar die absolute must-see…

Lees verder