Kingsman: The Golden Circle
Kingsman: The Golden Circle

Kingsman: The Golden Circle is hier en wij zijn obsessed

In 2014 kwam de actiefilm Kingsman: Secret Service uit, gebaseerd op de gelijknamige comic. De bijzonder filmstijl van Matthew Vaughn, de combinatie Samuel L Jackon en Colin Firth en de maatpakken zorgde samen voor een geweldige film.

Verhaal

De jonge Egssy (Taron Egerton) is terug en beter dan ooit. In de eerste Kingsman werd hij gerekruteerd door spion Harry Hart (Colin Firth) en zagen wij hoe zij samen excentrieke schurk Valentine (Samuel L Jackson) versloegen. In Kingsman: The Golden Circle wordt Eggsy wordt de basis van de Kingsman opgeblazen. De Kingsman moeten samenwerken met een Amerikaanse spionnen organisatie om de wereld te verlossen van hun gezamenlijke vijand. Is er een dubbelspion in het midden?

Colin Firth als Harry Hart

Nieuwe beelden

De trailer, met het heerlijke nummer My Way van Frank Sinatra, heeft ons niet teleurgesteld. Actie, humor en de Matthew Vaughn slo-mo zijn terug! Deze keer met o.a. Channing Tatum, Halle Berry, Julienne Moore en Jeff Bridges.

Kingsman: The Golden Circle draait vanaf 5 oktober in de Nederlandse bioscoop.

Afbeelding: Channing Tatum in Kingsman: The Golden Cirlce foto: Giles Keyte – © TM & © 2017 Twentieth Century Fox Film Corporation.

Lees verder