Last Christmas winactie
Last Christmas winactie

Last Christmas winactie: win 2 vrijkaarten

Sinds 7 november is de film Last Christmas te zien in de bioscoop. Een kerstfilm met Emilia Clarke in de hoofdrol en geschreven door Emma Thompson. Met de muziek van George Michael. Voor deze film mogen wij 3×2 vrijkaarten weggeven.

Over Last Christmas

De jonge, losbandige en soms wat humeurige Kate (Emilia Clarke) is niet tevreden over haar leven. Niet alleen vanwege de zware periode die ze heeft doorstaan, maar ook door het irritante gerinkel van de belletjes aan haar schoenen – zij werkt namelijk als elf in een kerstwinkel die het hele jaar door open is. Tom (Henry Golding) lijkt te mooi om waar te zijn als hij haar leven binnen komt lopen en hij door de muur die Kate om zich heen gebouwd heeft heen lijkt te breken. Terwijl Londen zich klaarmaakt voor de mooiste tijd van het jaar, lijkt niks goed te gaan voor deze twee, maar soms moet je gewoon naar je hart luisteren… en een beetje ‘faith’ hebben.

De muziek van George Michael en Wham! is prominent aanwezig in Last Christmas. Waaronder natuurlijk ook de bitterzoete kerstklassieker waar de film haar naam aan ontleent. Ook is in de film een nummer van deze legendarische artiest te horen zijn die nog nooit eerder uitgebracht is.

Emilia Clarke is verfrissend niet altijd likeable in het sprankelende Last Christmas. – lees de review van Nienke.

Win 2 vrijkaarten

Wij mogen 3x 2 vrijkaarten voor Last Christmas weggeven. Vul onderstaand formulier in om mee te doen. Deelname is mogelijk t/m woensdag 13 november 2019. 


    Schrijf je in voor de updates. Dan ontvang je maximaal 1x per week nieuws over films en series en andere leuke verhalen van ons.

Last Christmas is nu te zien in de bioscoop.

Lees verder