interview met de cast van Soof
interview met de cast van Soof

Maak kennis met de nieuwkomers uit Soof: Een Nieuw Begin #video

Vlak voor de première van de eerste twee afleveringen de serie Soof: een nieuw begin spraken we met de cast. In deze video ontmoet je de nieuwkomers in de Soof familie. Elise Schaap, Barbara Sloesen, Roos Dickmann, Gustav Borreman en Peter Vandemeulebroecke vertellen over het personage dat ze spelen in serie.

Ook vroegen we hen of zij zich herkennen in het personage uit de serie en of ze zelf een beetje kunnen koken. Je hoort en ziet het in deze video:

Bekijk ook het gesprek met de cast die je kent uit de films. We vroegen het naar het verschil tussen de serie en de film. 

Over de serie

Soof: Een Nieuw Begin gaat verder waar Soof 2 eindigde, maar is ook te volgen als je de films niet gezien hebt. In de serie zijn Kasper en Soof gescheiden. Maar wanneer Kaspers ‘mancave’ onbewoonbaar wordt verklaard, trekt hij tijdelijk in op de zolder bij Soof en de kinderen. Heel praktisch en gezellig, iedereen weer onder één dak. Toch?

De serie is vanaf 24 november te zien op Videoland. Bekijk hier de trailer.

Soof: Een Nieuw Begin wordt geproduceerd door geproduceerd door Rachel van Bommel van Millstreet Films en Hanneke Niens & Hans de Wolf van KeyFilm. De serie is geregisseerd door Anne de Clercq, Pieter van Rijn en Frank Krom.

Lees verder