Will & Grace
Will & Grace

Maakt Will & Grace een comeback? Jazeker! Op TLC.

Will & Grace komt met zestien nieuwe afleveringen. De release datum is bekend. Op dinsdag 3 oktober om 20:30 uur is de eerste aflevering te zien bij TLC. Wij zijn in extase!

Bekijk hieronder de trailer:

En ook nog even de o zo leuke officiële aankondiging:

Dat kon natuurlijk bijna niet anders, na het enorme succes van de scène die zij produceerden in het kader van de Amerikaanse verkiezingen (meer dan 6 miljoen keer bekeken). Check het hier:

De meest iconische oneliners van Karen Walker

Ons favoriete personage uit Will & Grace is Karen. Haar oneliners zijn bijna niet te evenaren. Hieronder een paar pareltjes:

Quotes Karen Walker Will & Grace

Wist je dat?

Ook hebben we nog wat leuke Will & Grace weetjes voor je op een rijtje gezet.

1. Megan Mullally (Karen Walker) staat bekend om haar hoge stem. In de eerste aflevering gebruikte ze haar normale stem. Pas in aflevering twee ging zij haar piepstem gebruiken en dit maakte haar rol compleet.

2. Rosario, de schoonmaakster van Karen, was eigenlijk bedoeld als eenmalig grapje. Doordat ze zo populair bleek bij het publiek, werd zij een vast personage in de serie. Karen zonder Rosario om op af te geven, kan jij het je voorstellen?

3. Megan Mullally kreeg naast de rol van Karen, ook de rol van Carrie in The King of Queens aangeboden. Ze had deze laatste rol bijna aangenomen…

4. Toen Cher en Madonna hun opwachting in de show maakten, moesten de filmmakers dit een aantal keer opnemen. Door het enthousiasme van het publiek, was de geluidsband continu onduidelijk.

5. Will’s appartement is op 155 Riverside Drive, Upper West Side Manhattan.

6. James Burrows regisseerde elke aflevering van Will & Grace. Dit zijn er in (tot nu toe) totaal 188.

7. De vice-president van Amerika, Joe Biden, noemde de serie een baanbreker voor de LGBT-gemeenschap. Volgens hem begon Will & Grace de weg vrij te maken voor de acceptatie van het homohuwelijk. Hij zei:”Ik denk dat de serie Will & Grace meer heeft gedaan om het Amerikaanse volk te onderwijzen dan wie dan ook.”

Lees verder