Pim aflevering 17
Pim aflevering 17

Mama Mia: Pim aflevering 17

Op één dag. Ik heb ze allebei gezien: La La Land en I, Daniel Blake. Bij thuiskomst kwam Facebook nog met een toetje: de speech van mevrouw Streep. Ik kan je vertellen, dat doet iets met je hart. Wakker in bed: hoe te slapen na zoveel moois?

Dromen over een nieuw leven

Ik fantaseer over een nieuw leven. Dat ik vanaf morgen ook Mia heet, vrijwilliger ben bij de voedselbank en Streepwise gevat de politiek aan kan pakken. In een vette jurk. En dat ik ergens volgende week tegen een onweerstaanbare jazzmuzikant aanloop. Dat ook. In bezit van kus-certificaat. En o ja!

Een blote-ruggen-jurk zonder bh

Dat ik dan ook zo’n lijfje heb als Mia. Geschikt voor blote-ruggen-jurken, zo zonder bh.

Ook interessant

GiF kijkt La La Land en loved it!

Daar droomde ik vroeger van, maar met de genen van mijn moeder kon dat meteen op het lijstje ‘toekomstige teleurstellingen’. Als ik mezelf bh-loos in zo’n jurkje rits, ben ik van de achterkant misschien hoopvol, maar zodra ik me omdraai blijkt de boel behoorlijk tragisch. Taille weg, daar hangen dan twee stootwielen te klotsen. Maar mega onbelangrijk, zodra je Daniel Blake omarmt. Au Au Land… In dat nieuwe leven zou meneer Blake mijn buurman zijn en zou ik alles van uitkeringen weten.

Gewoon ongewoon beginnen

Ding Dong: laat ik klein beginnen. Morgen ben ik gewoon Pim die eind deze week ongewoon weer eens een auditie heeft. Begin daar eens, hysterische droomkip. Wel groots: niet voor de rol van naamloze serveerster, maar voor een van de drie hoofdrollen met een fucking eigen naam. Morgen krijg ik de tekst. Als ze Pia heet, goes Pim to Hollywood. Blijven dromen, mensen. Blijven dromen.

Pim - handtekening

Naast acteren, drie kinderen, een man en een therapie, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Drie keer per week laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer Pim aflevering 17. Alle afleveringen lees je hier

Like Girls in Film op Facebook om  nooit een aflevering te missen.

Lees verder