trailer 2:22
trailer 2:22

Michiel Huisman in de nieuwe thriller 2:22 #trailertip

Vanaf 6 juli speelt de spannende film 2:22 in de Nederlandse bioscopen. Een film die zowel goed is voor een vriendinnenavondje of een avondje met je lief. De hoofdrol van deze spannende film speelt niemand minder dan Michiel Huisman. Regisseur van de film is Paul Currie, bekend van o.a Hacksaw Ridge. In diezelfde film speelde ook Terese Palmer die de vrouwelijke hoofdrol speelt in 2:22.

Waar gaat de film over?

Michiel speelt in deze film de rol van luchtverkeersleider Dylan. Na een bizar voorval op zijn werk raakt hij gevangen in een patroon van gebeurtenissen die elke dag op exact dezelfde volgorde en manier lijken plaats te vinden. Ze eindigen steeds op hetzelfde tijdstip en dezelfde plaats; het Centraal Station van New York. ’s middags om 2:22 uur. Stukje bij beetje ontdekt Dylan de betekenis van deze patronen. Om het leven van zijn grote liefde te redden, zal Dylan het lot moeten tarten en de tijd onder controle moeten krijgen.

Bekijk hieronder de trailer:

Spanning

De keren dat ik een thriller keek zijn op een hand te tellen. Geef mij liever maar een komedie of een luchtige romantische film. Maar na het kijken van de trailer ben ik zeker geïnteresseerd in deze film. Dat is niet alleen vanwege Michiel Huisman, maar ook het liefdesverhaal wat zich op de achtergrond meespeelt. En hoe gaat hij in zijn omgeving duidelijk maken dat er een patroon in de ongelukken zit. En hoe loopt het af? Kan hij dit patroon doorbreken?

Volg Girls in Film op Facebook voor meer trailertips.

De film 2:22 is vanaf 6 juli te zien in de Nederlandse bioscopen.  

Afbeelding boven artikel: Michiel Huisman en Teresa Palmer in 2:22

Lees verder