De nieuwe horrorfilm met Jennifer Lawrence: Mother ! #trailertip

Hou je van mysterieuze horrorfilms? Vanaf 14 september is de film Mother! in de de Nederlandse bioscopen te zien. Een horrorfilm van regisseur Darren Aronofsky, die je ook kent als regisseur van Black Swan. Met in de hoofdrollen o.a. Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Michelle Pfeiffer en Ed Harris. Is deze nieuwe film de opvolger van de horrorfilm Get Out!, die aan het begin van dit jaar een succes bleek te zijn?

Waar gaat de film over?

Jennifer Lawrence en Javier Bardem spelen een gelukkig echtpaar dat woont op het platteland. Ze willen het vervallen huis waarin ze wonen omtoveren tot een droomhuis. Op een dag belt er een vreemde man (gespeeld door Ed Harris) aan, die wil logeren bij het stel. En niet veel later komt ook de vrouw (gespeeld door Michelle Pfeiffer) van de man langs om te logeren. Hierna gebeuren er steeds gekkere dingen die het personage van Lawrence tot waanzin drijven.

Bekijk hieronder de poster, waar ik al de kriebels van kreeg:

Mother! trailertip
Jennifer Lawrence in Mother! (2017)

Eng, Enger, Engst

De trailer begint op het moment dat het personage van Jennifer Lawrence het, toch al enge, huis om tovert tot een paradijs. Maar als er een vreemde langskomt, wordt de sfeer in de trailer steeds grimmiger. Wat doen die vreemden in het huis? En wat heeft het personage van Javier Bardem te verbergen? Waarom vertelt hij niet waarom het andere echtpaar langs komt. Alles vertelt de kijker, en ook mij, dat het alleen maar enger gaat worden.

Lees ook ons interview met Javier Bardem.

De namen van de personages zijn niet bekend gemaakt, ook niet in de trailer. Ook een (uitgebreide) synopsis ontbreekt, wat erg jammer is. Maar aan de andere kant maakt me dit ook wel nieuwsgierig naar de film. Mother! is vanaf 14 september te zien in de Nederlandse bioscopen. 

Benieuwd of je naar deze film durft? Bekijk hier onder de bizar enge trailer:

Volg Girls in Film op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan mis je niets.

Afbeelding boven artikel: schermafbeelding uit de trailer van de film Mother! (2017).

Lees verder