Trailertip Flatliners
Trailertip Flatliners

Na 27 jaar komt Flatliners terug in de bioscopen. #trailertip

Vanaf 28 september is de remake/sequel van de film Flatliners uit 1990 te zien in de Nederlandse bioscopen. De regisseur van deze film is de Deen Niels Arden Oplev, die o.a twee afleveringen van de populaire serie Millennium regisseerde. Kiefer Sutherland is de enige van de cast die in zowel het eerste als het tweede deel te zien zal zijn. Naast Kiefer bestaat de cast uit o.a. Nina Dobrev (The Vampire Diaries), Ellen Page (Juno en Tallulah) en Diego Luna (Star Wars: Rogue One).

Waar gaat de film over?

Studenten van de opleiding geneeskunde, vrienden en toekomstige collega’s wagen zich aan een bizar experiment. Onder begeleiding van elkaar gaat een aantal van hen dood. Om zo voor even het hiernamaals te kunnen bezoeken. Voordat ze hersendood zijn worden ze weer tot leven gebracht. Dat leidt tot vreemde bedenkingen en spanningen.

You haven't lived until you've died.

Flatliners 2017

Bekijk hieronder de trailer van Flatliners:

Volg Girls in Film op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan mis je niets.

Een klassieker in een modern jasje

Trailertip FlatlinersIn 1990 was de thriller al een succes. Nu is de film in een moderner jasje gestoken. De trailer begint met intro van het verhaal. Studenten willen graag weten wat er in het hiernamaals gebeurd en doen een levensgevaarlijk experiment. Na deze experimenten beleven de studenten steeds meer angstaanjagende situaties.

In de trailer is te zien dat het verhaal ongeveer hetzelfde verloopt als de film uit de jaren 90. Het bijzondere is echter en waarom het ook niet alleen een remake genoemd kan worden, is het feit dat Kiefer Sutherland ook in de film speelt. En wel hetzelfde karakter als hij in 1990 speelde. In de trailer wordt er geen link gelegd met deze film. Ik ben benieuwd of en hoe deze link uiteindelijk wordt gelegd.

De sequel van Flatliners is vanaf 28 september te zien in de bioscopen. 

Klik hier voor meer trailertips.

Afbeelding boven artikel: Diego Luna, Ellen Page, Nina Dobrev en James Norton in Flatliners (2017) Photo by Michael Gibson – © 2017 CTMG, Inc. All Rights Reserved.

Lees verder