The Keepers trailer tip
The Keepers trailer tip

Na 50 jaar op zoek naar de moordenaar in The Keepers #trailertip

Na Making a Murderer, Amanda Knox en Audrie & Daisy komt Netflix met een nieuwe documentaireserie: The Keepers. De makers proberen de waarheid over de onopgeloste moord op een non te achterhalen. Deze zoektocht leidt tot schokkende bekentenissen en ontdekkingen.

The Keepers trailer tip

Vijftig jaar later

The Keepers is een zevendelige documentaireserie over de moord op zuster Cathy in Baltimore in de jaren 60. Binnen de gemeenschap van Baltimore zijn er nog steeds vragen over deze gebeurtenis die al decennia onbeantwoord zijn. Waaronder de vraag: wie heeft haar vermoord? Naast deze verschrikkelijke misdaad wordt er in The Keepers aandacht geschonken aan de emotionele getuigenissen van diverse slachtoffers van seksueel misbruik en de twee gepensioneerde vrouwen die zich al jarenlang inzetten om de zaak rondom zuster Cathy opgelost te krijgen.

Volg Girls in Film voor de nieuwste trailertips.

Vanaf 19 mei zijn alle afleveringen van The Keepers te zien via Netflix. Bekijk hieronder alvast de trailer:

Bingewatchmateriaal

Het ziet er uit als een aanrader voor degene die ook Making a Murderer in één adem uit hebben gekeken, zoals ikzelf. Ook voordat ik de trailer gezien had, was ik erg benieuwd naar deze serie. Naast Making a Murderer heb ik ook Amanda Knox wel vier keer gekeken omdat ik het zo interessant vond. Ik zit dus alvast klaar!

Afbeelding boven artikel: The Keepers (2017)

Lees verder