Nieuw op Netflix eind augustus
Nieuw op Netflix eind augustus

Nieuw op Netflix eind augustus: zes aanraders

Het zomerweer is ver te zoeken deze maand. Prima excuus dus om nog wat Netflix te kijken. Eerder deze maand tipten we al zes nieuwe aanraders. Ook voor de laatste weken hebben we weer zes tips van series en films die nieuw zijn op Netflix.

Series

That 70’s Show (1998 – 2006)

Genre: komedie. Regisseur: David Trainer. Met o.a. Ashton Kutcher, Mila Kunis, Topher Grace, Laura Prepon, Kurtwood Smith, Wilmer Valderrama, Danny Masterson, Debra Jo Rupp en Don Stark.

That ’70s Show is Amerikaanse sitcom die gaat over het leven van een groep tieners in de Amerikaanse plaats Point Place in Wisconsin. In de show worden sociale thema’s aangesneden als feminisme, de nieuwe houding ten opzichte van seksualiteit, de economische moeilijkheden in tijden van recessie, wantrouwen tegen de Amerikaanse regering, de snelle ontwikkeling van televisie en het gebruik van drugs.

Misschien ook interessant: Bingewatch tips: originele komedieseries.

Voor alle fans van de serie of iedereen die deze nog niet op tv heeft gezien. Alle acht seizoenen van deze serie zijn vanaf 18 augustus te zien op Netflix. 

Marvel’s The Defenders (2017)

Genre: actie, avontuur. Regisseur: S.J. Clarkson, Uta Briesewitz, Peter Hoar en Stephen Surjik. Met o.a. Finn Jones, Mike Colter, Krysten Ritter en Charlie Cox. 

In Marvel’s The Defenders volgen we Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist, een kwartet van eigenzinnige helden. Ieder met unieke krachten en persoonlijke uitdagingen, maar één gezamenlijk doel: het veiligstellen en -houden van hun geliefde stad New York. En om dit te behalen zal het viertal zich moeten realiseren dat ze samen sterker staan dan alleen. Alleen is dit makkelijker gezegd dan gedaan…

Volg Girls in Film op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan mis je niets.

Deze Netflix Original Series is vanaf 18 augustus te bekijken. 

The Mist (2017)

Genre: drama, horror. Regisseur: Adam Bernstein, David Boyd, Guy Ferland, James Hawes, Richard Laxton, Nick Murphy, Matthew Penn en T.J. Scott. Met o.a. Alyssa Sutherland, Gus Birney, Luke Cosgrove, Holly Deveaux en Romaine Waite. 

Heb je het boek The mist van Stephen King al eens gelezen? Dan weet je al waar de serie over gaat, want deze is gebaseerd op het gelijknamige boek van de bekende thrillerschrijver. In The Mist gaat het er niet gezellig aan toe. De inwoners van een klein stadje worden geteisterd door buitenaardse wezens die  doemen op uit een laaghangende dikke mist.

Lees ook: Zes van de beste series gebaseerd op boeken.

Het eerste seizoen van deze serie is vanaf 25 augustus te bekijken op Netflix. 

Disjointed (2017)

Genre: komedie. Regisseur: Richie Keen, James Burrows, Rhiannon O’Harra, Guy Distad en Rob Schiller. Met o.a.  Kathy Bates, Aaron Moten en Tone Bell.

Ruth, gespeeld door Kathy Bates, is dus het middelpunt van de serie. Ze was jarenlang advocate en vocht voor legalisering van cannabis. Nu het eindelijk zover is leeft ze haar droom, door een wietapotheek te openen. Niet alleen haar patiënten worden high, met name Ruth zelf is continu onder invloed. Hetzelfde geldt voor haar zoon, waarmee ze de zaak runt, en de beveiliger.

Deze Netflix Original is vanaf 25 augustus te bekijken op Netflix. 

Films

Hail, Cesar! (2016)

Genre: komedie. Regisseur: Ethan Coen en Joel Coen. Met o.a. Josh Brolin, George Clooney, Ralph Fiennes, Scarlett Johansson en Alden Ehrenreich. 

Hail, Caesar! volgt een enkele dag in het leven van studiofixer Eddie Manix. Hij wordt geconfronteerd met een hele reeks problemen om op te lossen, waaronder de mysterieuze verdwijning van filmster Baird Whitlock.

Later dit jaar komt George Clooney met een nieuwe film, Suburbicon, die hij geregisseerd heeft. De broers Ethan en Joel Coen hebben het script geschreven. Lees hier: Een bloederig avontuur van George Clooney in Suburbicon #trailertip.

Deze film is vanaf 22 augustus te zien op Netflix. 

Death Note (2017)

Genre: horror, mystery. Regisseur: Adam Wingard. Met o.a. Lakeith Stanfield, Willem Dafoe en Margaret Qualley. 

Light Turner is een slimme student die een mysterieus notitieboek vindt dat de kracht heeft om elke persoon te doden waarvan hij de naam erin schrijft. Light besluit om te beginnen aan een geheime kruistocht om de straten schoon te vegen van criminelen en al snel wordt hij achtervolgd door een befaamde detective die alleen bekend staat onder zijn pseudoniem L.

Deze Netflix Original Movie is vanaf 25 augustus te zien. 

Afbeelding boven artikel: George Clooney in Hail, Caesar! (2016) © 2015 – Universal Pictures

Lees verder