Nieuw op Netflix
Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix eind maart 2017; zeven tips.

Ben je door al je series heen? Dat is haast onmogelijk met de laatste releases en er nog een paar in het verschiet op Netflix. Met deze zeven films en series kan jij weer lekker op de bank kruipen en bingewatchen.

Deidra & Laney Rob a Train – 2017

De moeder van Deidra en Laney zit vast in de gevangenis. Maar er blijven maar rekeningen komen. Ze besluiten dat ze iets moeten ondernemen om de rekeningen te betalen. Treinen overvallen bijvoorbeeld…

Deze nieuwe Netflix Orginal is een must see. Bij de trailer schoten wij al in de lach. 

The Most Hated Woman in America – 2017

Deze film vertelt het waargebeurde verhaal van Madalyn Murray O’Hair, een Amerikaanse atheïst die de Hoge Raad ervan wist te overtuigen dat er niet meer gebeden moest worden op openbare scholen. Ze werd uiteindelijk samen met haar zoon en kleindochter ontvoerd..

Een verhaal dat verteld moest worden. 

The Discovery – 2017

In deze film heeft de wetenschapper Thomas Harber bewezen dat er leven is na de dood. Binnen twee jaar hebben vier miljoen mensen zichzelf van het leven beroofd om in het hiernamaals te komen. Will keert terug naar het eiland waar hij is opgegroeid om zijn vader Thomas te overtuigen te stoppen met het onderzoek. Onderweg komt hij Isla tegen en besluit Will om haar voor te stellen aan zijn vader om te laten zien wat voor gevolgen zijn ontdekking kan hebben.

Deze film is vanaf 31 maart te zien via o.a Netflix. Eerder schreven hier een trailertip over. Deze kan je hier lezen. 

Trainwreck – 2015

Amy is het prototype carrièrevrouw in New York en gelooft niet in monogamie. Ze is helemaal happy met haar leven, totdat ze voor haar werk een profiel moet schrijven over sportarts Aaron. Wellicht is monogamie toch niet zo erg als ze denkt.

Een film met de hilarische Amy Schumer. Voor een avondje om lekker te lachen met vriendinnen. 

Black Swan – 2010

Nina danst bij een balletgezelschap in New York City. Voor hun productie van ‘Het zwanenmeer’ is artistiek directeur Thomas op zoek naar een nieuwe prima ballerina. Nina is zijn eerste keuze, maar haar rivale Lily maakt ook indruk. ‘Het Zwanenmeer’ heeft een danseres nodig die zowel de witte zwaan met onschuld en elegantie kan spelen als de zwarte zwaan, die staat voor bedrog en sensualiteit. De rol van witte zwaan is Nina op het lijf geschreven, maar Lily is de belichaming van de zwarte zwaan. Terwijl de twee jonge danseressen hun rivaliteit laten uitgroeien tot een vreemde vriendschap, begint Nina haar duistere kant steeds meer te omarmen en tot de zwarte zwaan te transformeren, met een obsessie die haar ondergang zou kunnen betekenen.

Grace & Frankie – seizoen 3

Grace wordt door haar man Robert verlaten voor een man. Frankie, de vrouw van deze andere man, is de tegenpool van Grace. Een ware vrijbuiter schildert erop los. Ze is voornamelijk op blote voeten te vinden, met een schilderskwast in de hand of in een yogahouding. Grace is juist een dame van stand. Maar verbonden door de situatie met hun echtgenoten, besluiten de twee verschillende vrouwen samen stoom af te blazen in het vakantiehuis van hun mannen.

Lees ook: Grace and Frankie: oudjes met de problemen van een dertiger

Het derde seizoen van Grace & Frankie is nu te zien via o.a Netflix. 

13 Reasons Why – Seizoen 1

13 Reasons Why gaat over Hannah Baker en haar klasgenoten. Hannah heeft zelfmoord gepleegd en na haar dood ontvangt Clay Jensen een aantal cassettebanden. Clay was verliefd op Hannah en twee weken na haar zelfmoord beluistert hij de tapes. Daarop is Hannah te horen en onthult ze dat er dertien redenen zijn waarom ze heeft besloten om zelfmoord te plegen. Wie moeten zich verantwoordelijk voelen voor de dood van Hannah?

Het eerste seizoen van deze serie is vanaf 31 maart te zien via o.a Netflix. 

Afbeelding boven artikel: Melissa Leo in The Most Hated Woman in America (2017)

Lees verder