Nieuwe Buren 2: Samenwerken met je partner #video

Het tweede seizoen van Nieuwe Buren is nu te zien op RTL4. In deze serie hebben de twee koppels waarom het draait ook in het dagelijks leven een relatie. In het nieuwe seizoen spelen Fedja van Huêt en Karina Smulders de nieuwe buren van Daan Schuurmans en Bracha van Doesburgh. Girls in Film was benieuwd: Hoe is het om samen met je partner te spelen?

“We zien elkaar weer eens.”

Daan en Bracha hebben elkaar tijdens het samenwerken voor het toneelstuk ‘Closer’ ontmoet en dat was een zeer fijne ervaring. Daan: “Zo fijn dat we tien jaar later nog bij elkaar zijn.” Verder vinden zij het leuke aan met je partner werken: de quality time. Thuis is het toch druk met drie kinderen. “Op zo’n set moet je veel wachten en dan kun je met elkaar praten.”

Volg Girls in Film op Facebook voor nieuws en updates over Nieuwe Buren 2.

“Doen ze dat zo?”

Zijn er ook minder leuke kanten aan het werken met je partner? Karina en Fedja vertellen dat zich meer bekeken voelen tijdens vrijscènes dan wanneer ze een soortgelijke scène spelen met iemand anders. Fedja: “Met een actrice die je niet kent, is net zo ongemakkelijk. Maar met je eigen partner voel je je iets meer bekeken. Iets kwetsbaarder.”

Benieuwd wat de acteurs nog meer zeggen over de samenwerking met hun partner? Bekijk hieronder de video:

Nieuwe Buren 2 is elke maandagavond te zien om 21.30 op RTL4. Kan je niet wachten om de volgende aflevering te zien en wil je het eerste seizoen terugkijken? Beide seizoenen van Nieuwe Buren zijn te zien via RTL XL of Videoland.

Meer over de serie lees je hier.

Lees verder