Nieuwe Buren als buren: <i>de cast van Nieuwe Buren 2 vertelt</i> #video
Nieuwe Buren als buren

Nieuwe Buren als buren: de cast van Nieuwe Buren 2 vertelt #video

In Nieuwe Buren 2 worden Fedja van Huêt (Lex) en Karina Smulders (Steffi) de nieuwe buren van Daan Schuurmans (Peter) en Bracha van Doesburgh (Eva). Althans vooral van Eva want Peter is voor onbepaalde tijd opgenomen in een TBS-kliniek. En Eva blijkt  niet zo’n beste buurvrouw te zijn. Hoewel Lex en Steffi -uiteraard- ook hun eigen geheimen hebben. En Girls in Film was benieuwd: Hoe is de cast van Nieuwe Buren als buren?

Wekelijks burenleed bij de Rijdende Rechter

Het gezegde luidt natuurlijk dat een goede buur beter is dan een verre vriend. Maar dat dat in de praktijk niet altijd het geval is, blijkt wel uit het feit dat nagenoeg alle afleveringen van de Rijdende Rechter over problemen tussen buren gaan. En dat er tv-programma’s worden gewijd aan het oplossen van burenruzies. Bijna iedereen heeft wel een keer iets naars of geks meegemaakt met zijn of haar buren.

De cast en hun eigen buren

Girls in Film was dan ook erg benieuwd hoe het zit met de cast van Nieuwe Buren 2 en hun buren. Jill vroeg hen dit tijdens de persdag. Zo bleek dat Bracha en Daan eigenlijk extreem relaxte buren zijn. Want op moment dat bij hen de tweeling zich aankondigde en wat rust toch wel prettig zou zijn, sloopten de buren het halve huis voor een verbouwing.

Dit verhaal en wat Fedja en Karina van zichzelf als buren vinden, zie je in deze video:

Nieuwe Buren 2 is vanaf 20 februari te zien om 21.30 op RTL4. Kan je niet wachten of wil je het eerste seizoen terugkijken? Seizoen 1 en Seizoen 2 is te bekijken via RTL XL of Videoland.

img_8490

Volg Girls in Film op Facebook voor nieuws en updates over Nieuwe Buren 2.

Lees verder