<i>Nieuwe Buren</i> krijgt derde seizoen!
Casting tips Job Castelijn

Nieuwe Buren krijgt derde seizoen!

De opnames van het derde seizoen van Nieuwe Buren, dat door RTL en Videoland in productie is genomen, zijn deze week gestart. Er komen dus weer tien nieuwe afleveringen aan! Hier even een aantal dingen die we al weten op een rijtje:

Wie zijn er nieuw?

Fockeline Ouwerkerk en Tibor Lukács zijn samen met Abbey Hoes, die hun dochter speelt, ingetrokken in de Zonnewijk. Ook Raymond Thiry en Tonko Bossen als zijn zoon zijn nieuw in de buurt, net als Tobias Kersloot. Hij speelt de zoon van Carl, het personage van Leopold Witte uit het tweede seizoen. Beppie Melissen zien we ook in het derde seizoen.

Wie komen er terug?

Wie van de cast van seizoen 2 terugkeert in het nieuwe seizoen, wordt later bekendgemaakt. RTL 4 zendt nog tot maandag 24 april seizoen 2 uit. De eerste twee seizoenen van Nieuwe Buren zijn volledig te zien bij Videoland.

Alles over Nieuwe Buren lees je hier.

Is er weer een nieuw liefdeskoppel?

Eerder was dit het geval met de koppels Daan Schuurmans en Bracha van Doesburgh en Fedja van Huêt en Karina Smulders. Met Abbey Hoes en Tobias Kersloot heeft ook dit seizoen wederom een nieuw real-life-liefdeskoppel binnen haar cast. In het derde deel speelt de jongere generatie een belangrijke rol.

Wie werken aan seizoen 3?

Het derde seizoen van Nieuwe Buren wordt geproduceerd door Rachel van Bommel van Millstreet Films. De regie is in handen van Bobby Boermans en André van Duren. Seizoen 3 is gebaseerd op een origineel scenario van Karin van der Meer (hoofdschrijver), Dorien Goertzen, Marnie Blok en Susan Stam.

En uiteraard werken nog velen anderen hard aan de productie.

Hou dus de website en onze Facebook in de gaten voor meer nieuws en behind the scènes!

 

Lees verder