<i>Nieuwe Buren 2:</i> vanaf 20 februari op RTL4
Nieuwe Buren 3

Nieuwe Buren 2: vanaf 20 februari op RTL4

Het tweede seizoen van de Nederlandse thriller Nieuwe Buren is vanaf maandag 20 februari wekelijks te zien om 21.30 uur op RTL4. Tijd om je even bij te praten dus. Want de cliffhanger van seizoen 1 liet ons achter met best veel vragen.

Seizoen 1: hoe zat het ook alweer?

Wie blijft er? Wie gaat er weg?

Nadat Eva (Bracha van Doesburgh) ontwaakt uit haar coma, keert ze met geheugenverlies terug naar huis. Peter (Daan Schuurmans) is voor onbepaalde tijd opgenomen in een TBS-kliniek en ook Steef (Thijs Römer) keert voorlopig niet terug naar huis. Hij zit in de gevangenis, maar is niet van plan om zijn straf rustig uit te zitten.

Bracha - Nieuwe Buren 2
Bracha als Eva
Daan - Nieuwe Buren 2
Daan als Peter

Ondertussen zijn er weer nieuwe buren (Karina Smulders & Fedja van Huêt) in de straat komen wonen. Eva ontmoet ze en komt erachter dat dit stel, met twee kinderen, een geheim met zich meedraagt. Dit geheim gebruikt ze in haar voordeel om haar langgekoesterde kinderwens in vervulling te laten gaan.

Karina - Nieuwe Buren 2
Karina als Steffi
Fedja als Lex
Fedja als Lex

Origineel scenario

Waar seizoen 1 gebaseerd is op de gelijknamige bestseller van Saskia Noort, heeft Nieuwe Buren seizoen 2 een origineel scenario. Schrijvers zijn Karin van der Meer, Marnie Blok, Willem Bosch en Dorien Goertzen.

Lees ook ons interview met Karin van der Meer.

Nieuwe Buren 2 is vanaf 20 februari te zien om 21.30 op RTL4. Wil je het eerste seizoen of liever het hele tweede seizoen in één keer zien ? Seizoen 1 en seizoen 2 bekijk je via RTL XL of Videoland.

Volg Girls in Film op Facebook voor nieuws en updates over Nieuwe Buren 2.

Meer over Nieuwe Buren lees je hier.

Lees verder