Official Secrets winactie
Official Secrets winactie

Official Secrets winactie: win 2 vrijkaarten

Vanaf 24 oktober is de film Official Secrets te zien in de bioscoop. Een een aangrijpende film van Oscar-winnaar Gavin Hood over een vergeten heldin die alles riskeerde om de levens van duizenden te redden. Met Keira Knightley in de hoofdrol. Voor deze film mogen we 3×2 vrijkaarten weggeven.

Over Official Secrets

Official Secrets van de Oscarwinnende regisseur Gavin Hood (Eye in the Sky) vertelt het waargebeurde verhaal van Katherine Gun (Keira Knightley). Een klokkenluider van de Britse geheime dienst die tijdens de aanloop naar de Irak-invasie in 2003, vertrouwelijke NSA-documenten lekte waarin een illegale spionageoperatie tussen de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk werd onthuld.

Met een groot eigen risico publiceerde journalist Martin Bright (Matt Smith) het gelekte document in de Londense krant The Observer, waarna het wereldwijd de krantenkoppen haalde. Katherine werd door haar regering een verrader genoemd en beschuldigd van het overtreden van de ‘Official Secrets Act’. Katherine weigerde te buigen en bleef bij haar standpunt, ook al werd haar leven en dat van haar geliefden hiermee in gevaar gebracht.

Win 2 vrijkaarten

Wij mogen 3x 2 vrijkaarten voor Official Secrets weggeven. Vul onderstaand formulier in om mee te doen. Deelname is mogelijk t/m woensdag 23 oktober 2019. 

Official Secrets is vanaf donderdag 24 oktober te zien in de bioscoop. De trailer bekijk je hier:

Lees verder