Op de set bij….<i>Gilmore Girls</i>
setbezoek aan Gilmore Girls

Op de set bij….Gilmore Girls

Ze zijn eindelijk terug: Lorelai, Rory, Luke en al onze andere favorieten uit Gilmore Girls. Sinds gisteren kun je exclusief op Netflix vier gloednieuwe, extra lange afleveringen zien genaamd in Gilmore Girls: A Year in the Life. Tijdens de opnames werd ik uitgenodigd om de set een bezoekje te brengen. Stars Hollow bestaat niet echt. Het dorp is gemaakt in het studiocomplex waar ook de opnames van de serie Pretty Little Liars zijn. Hieronder de foto’s van mijn setbezoek aan Gilmore Girls.

Stars Hollow is nog steeds Stars Hollow

Het dorpsplein van Stars Hollow is niets veranderd. Even poseren…

1-jillset4

De bekende winkeltjes zoals Stars Hollow Books en Beauty Supply zitten er nog steeds. Het is gewoon net alsof ik in een écht stadje rondloop.

6-winkelsplein5-starshollowbooks

Ik passeer Rory’s oude school en de Stars Hollow Library.

8-schoolrory9-stadsplein6

Het huis van Lorelai is op twee verschillende sets gebouwd: één set laat de buitenkant zien… (Check de auto van Luke op de oprit, zouden ze dus nog samen zijn?)

10-autoluke

Lees ook het interview dat Jill had met Lauren Graham (Lorelai) tijdens haar setbezoek.

11-huislorelai

…en dan is er ook nog een aparte set voor de interieurs, zoals de beroemde keuken waar Lorelai en Rory vele afleveringen pratend aan de keukentafel doorbrachten.

13-keukenlorelai214-backstagekeuken

…en Rory’s kamer, waar ze dus blijkbaar weer ingetrokken is. De foto’s en posters aan de muren laten zien dat ze als journalist vele reizen heeft gemaakt de afgelopen negen jaar.

18-kamerrory521-kamerrory3

De gezellige woonkamer (helaas verraden de foto’s niets!) met een trap die nergens naartoe leidt – dat is dan weer het grappige aan op een set zijn.

22-woonkamerlorelai223-backstagewoonkamer

Op de terugweg passeren we Miss Patty’s en Kim’s Antiques, ook dat ziet er allemaal levensecht uit.

28-misspattys329-kimsantiques

Tot slot nog even op de foto met actrices Lauren Graham (Lorelai) en Alexis Bledel (Rory) en dan snel naar huis voor een Gilmore Girls-marathon op Netflix!

31-jillsetgif

Voor de echte fans staat seizoen 1 t/m 7 van Gilmore Girls óók op Netflix!

Lees verder