Op de set Soof
Op de set Soof

Op de set van… Soof de serie: seizoen 2

Yes, de opnames voor het tweede seizoen van je favoriete keukenheldin zijn in volle gang! De Videolandserie gaat straks weer verder waar seizoen 1 is geëindigd (en dat was nogal een einde!). Nog niet gezien? Een goede reden komend weekend bingend op de bank door te brengen! Met chocola. En wijn. Benieuwd naar het vervolg? Bij producenten Millstreet Films en KeyFilm wordt er hard aan gewerkt. Een kijkje op de set:

Een nieuw begin 2.0

Ready… set… go! Regisseur Anne de Clercq deelde deze foto van Lies Visschedijk met de allereerste slate op de allereerste draaidag:

Misschien vind je dit interview met de cast uit Soof seizoen 2 ook leuk.

Niek en Brent zijn er uiteraard weer bij als de tweeling Bing en Dies! Maar we zien ook een nieuw gezinslid..

En die neemt naast alle gezelligheid op de set de voorbereiding gelukkig heel serieus.

De serie speelt zich vooral weer af in het huis van Soof en natuurlijk de Kooksoof. Op de volgende foto van Anneke Blok (Hansje) is het terras van de Kooksoof te zien. Willen wij ook best een hapje eten na zo een heerlijke zomerdag.

Nienke nam een kijkje in de nieuwe Kooksoof.

Maar er wordt uiteraard ook op andere locaties gefilmd, waaronder Schiphol! Hier met Lies & Fedja. Gaat er iemand weg of komt er iemand aan..? We mogen helaas nog niet veel verklappen over de inhoud…

Foodies

Ook dit seizoen wordt weer volop gekookt natuurlijk -althans je moet wel weten hoe je het voedsel voor je neus moet bereiden… Wij zouden hier niet 1-2-3 raad mee weten, maar gelukkig is Lies een pro.

Guess who’s back?

Naast ‘het gezin’ zien we ook de andere acteurs weer terug. Dus deze meiden zijn weer van de partij! Elise Schaap keert terug in dit tweede seizoen in haar rol Josine en Barbara Sloesen is back als Joy. Soofs hulp in de keuken, inclusief kenmerkende rode lippen!

Hoe Joy aan deze looks komt? Dat lees je in dit interview met de kostuumontwerpers van de serie.

View this post on Instagram

Guess who’s back! #joy 💋

A post shared by Barbara Sloesen (@barbarasloesen) on

Dick en Anneke keren terug als het heerlijke paar Hansje en Gerrit.

En ook Dan is terug! #vreugdedansje.

Lees verder