Op de set van...Soof, Een Nieuw Begin!
Op de set van...Soof, Een Nieuw Begin!

Op de set van… Soof: Een Nieuw Begin!

Een tijdje geleden kondigden we aan dat de opnames van Soof: Een Nieuw Begin zijn begonnen. Het duurt natuurlijk nog even voordat je de serie, die in opdracht van RTL en Videoland wordt gemaakt, kan zien. In de tussentijd zijn cast en crew hard aan het werk om er een mooie productie van te maken. Hier verzamelen we een aantal achter de schermen foto’s voor je. Veel plezier op de set van… Soof: Een Nieuw Begin!

EN we zijn begonnen:

En daar gaan we!!!! #soofdeserie

A post shared by Anne (@annedeclercq) on

Op maandag 14 maart was het startschot voor de nieuwe serie, waarin Lies Visschedijk terugkeert in de hoofdrol als Soof. Regisseur Anne de Clercq plaatste bovenstaande foto: de eerste take is een feit. Anne deelde ook deze leuke ‘romantische’ scène. Het antwoord op de vraag waarom Soof precies op date is met een gans, daar moet je nog even op wachten!

Lees ook: Wie en wat zien we in de serie Soof: Een Nieuw Begin?

Een goede start van de dag is het belangrijkst.

Er wordt heel vaak gezegd: ‘Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag.’ Hieronder zie je het crewontbijt. Heerlijke broodjes met potten jam en pindakaas. En eerlijk, met zo’n uitzicht erbij is dit een heerlijk begin van een lange draaidag.

Op de set van...Soof: Een Nieuw Begin
Het crewontbijt

Alleen hier mag je dus niet aanzitten..

Dat ziet er ook heerlijk uit. Bagels, taarten, cakes en heel veel fruit. Hier mag je alleen niet zo maar van snoepen, want dit eten is voor de show…

Op de set van...Soof: Een Nieuw Begin
Het eten gemaakt voor de scènes voor de high tea.

Nieuwe en bekende gezichten…

De rol van Sacha wordt in de serie door Roos Dickmann gespeeld. Ze mocht eindelijk laten weten waar haar nieuwe look voor is.

daarom die shetlandpony

A post shared by Roos Dickmann (@roosdickmann) on

Elise bereidt zich voor…

Elise Schaap is een van de nieuwe gezichten in Soof: Een Nieuw Begin. Ze speelt Josien, de bouwkundige die helpt bij het splitsen van het huis. Thuis bereidt ze zich met de scripts voor op de set, waar ze gelukkig tussendoor nog tijd vindt om even met Lies van het lentezonnetje te genieten.

Shooting Soof! ☀️

A post shared by Elise Schaap – Official (@elise_is_here) on

Wil je meer behind the scènes? Hou dan de website en onze Facebook in de gaten!

Maak kennis met Joy!

Ook een nieuwkomer in de wereld van Soof is Barbara Sloesen. Zij speelt Joy, de nieuwe hulp in de keuken. Recent deelde ze een foto via Instagram van haar personage. Hele leuke look!

Hoi Joy. #SoofEenNieuwBegin #soof #Videoland #RTL @videolandonline

A post shared by BarbaraSloesen (@barbarasloesen) on

Daar zijn ze weer!

Anneke Blok keert terug als Hansje, de moeder van Soof, en ook Dick van den Toorn is weer van de partij als Gerrit. Anneke deelt hier een moment tussen de opnames door. Dat herinnert ons ineens aan de laatste scène in Soof 2, of niet?

En nu stilte op de set, want de opnames zijn begonnen…

 

 

 

Verse groenten voor de Kooksoof!

Wat doet Soof het liefst? Koken. En daarvoor het je natuurlijke mooie ingrediënten nodig; geen plastic voor Soof – gewoon vers.

Op de set van...Soof: Een Nieuw Begin
De verse groenten die wachten op de opnames.

En nog een laatste beeld voor deze keer van achter de schermen, want we gaan ervandoor! Binnenkort meer.

Op de set van...Soof: Een Nieuw Begin

Lees verder