Over Girls in Film

GirlsinFilm is een online magazine voor de vrouwelijke filmliefhebber die midden in het leven staat en alle vrouwen die iets te maken hebben met film – voor of achter de schermen. Vrouwen die worstelen met de vele rollen die ze moeten combineren, soms denken dat ze nog twintig zijn en tegen veel alcohol kunnen, graag met hun vriendinnen een avond flink doorzakken en soms gewoon even niets. Kids naar bed, man of vriend de deur uit, fles wijn en -veel te vette- kaasjes, op de bank filmpje aan en genieten.

Wij delen de naar onze mening beste films en series en de insider-verhalen uit de filmindustrie. Originele verhalen, films en series waar je je in kunt herkennen, plaatsvervangende schaamte van krijgt, bij in je broek piest van het lachen of janken als nooit tevoren. Door ons werk hebben we toegang tot verschillende film sets en feestje en bekende en onbekende acteurs, regisseurs en andere interessante mensen uit de business. En dat gebruiken we. Ook kijken we net wat verder dan de film of serie alleen. En vertellen de verhalen achter de kleding, muziek of het thema van de productie.

Je leert er niks van (okay, soms misschien een beetje..). Je wordt er ook niet dunner of mooier van. Maar het is wel herkenbaar. En leuk. En misschien zelfs wel inspirerend. Al zeggen we het zelf.

Voor onze redactie zoeken we twee nieuwe stagiairs. Meer info vind je hier.