Over Soof 2. Hoe gaat het verder?

Over Soof 2. Hoe gaat het verder?

Na een flinke dosis relatietherapie, lijkt de koek voor Soof en Kasper echt op. Het hoge woord komt eruit: ze moeten uit elkaar. Althans, dat wil Kasper. Soof probeert het van de zonnige kant te bekijken, maar is de controle over haar toch wat chaotische leven volledig kwijt. De Kooksoof inspireert niet meer, de kinderen lijken vooral bezig met hun tiener sores en Kasper slaat te snel een veel te jong en slank ding aan de haak.

Soof herpakt zich na een ontmoeting met Jim Cole, maar hun timing lijkt zoals altijd net verkeerd. Dan ontmoet ze de knappe chef-kok en ‘foodie’ Bauke. Hij blijkt een ware goochelaar in de keuken en belangrijker; hij ziet Soof zoals ze is. Als de sexy, grappige en mooie Soof en niet als de chaotische werkende moeder. Maar of hij uiteindelijk de oplossing voor Soofs huwelijksproblemen is?

Soof 2 wordt weer een feest van herkenning, met veel lach en soms ook een traan! 8 december 2016 in de bioscoop.

Cast & Crew

Distributor: Dutch FilmWorks Director: Esmé Lammers Screenplay: Marjolein Beumer Cast: Lies Visschedijk, Fedja van Huêt, Achmed Akkabi, Birgit Schuurman, Dan Karaty, Daan Schuurmans, Maryam Hassouni, Elise van ’t Laar, Anneke Blok, Eva Laurenssen, Dick van der Toorn, Lobke de Boer, Brent Schoemaker, Niek Schoemaker Production Company: Millstreet Films Co-producer: KeyFilm Producers: Rachel van Bommel, Hanneke Niens, Hans de Wolf Director of Photography: Bert Pot Editor: Jurriaan van Nimwegen Casting: Kemna Casting Sound design: Peter Flamman Production Design: Roland Mylanus Composer: REC Sound

partners_soof2

 

Lees verder