Passengers
Passengers

Gestrand op een ruimteschip. Wat zou jij doen? Passengers.

Passengers: twee van de meest gewilde acteurs van dit moment, samen stuck op een ruimteschip. Omdat ik het een leuk verhaal vond, keek ik al even naar dit project uit en de eerste beelden maakten me nog enthousiaster. Romantiek, spanning, komedie, actie – de trailer has it all. Voor de gehele film moeten we nog even geduld hebben tot de kerst.

In Passengers hebben Chris Pratt en Jennifer Lawrence beiden gekozen voor een leven op een nieuwe planeet. Onderweg hebben de twee onbekenden als enigen hetzelfde probleem. Ze zijn te vroeg uit hun kunstmatige slaap ontwaakt. 90 jaar te vroeg, om precies te zijn… Tja, wat doe je dan?

In ieder geval op date gaan met Chris Pratt natuurlijk. Zie hier een clip van hun eerste date:

Ook is er een spannende clip vrijgegeven, die laat zien dat zwemmen in de ruimte niet ongevaarlijk is:

Bekijk tot slot hier de officiële trailer:

Keanu en Reese?

De hoofdrollen zouden eigenlijk door Keanu Reeves en Reese Witherspoon worden gespeeld. Ook een leuke combinatie. Daarna werd Rachel McAdams bevestigd voor de vrouwelijke hoofdrol in plaats van Reese. Maar ik ben na het zien van de trailer fan van de re-casting. De chemie tussen Chris en Jennifer spat ervan af.

First seksscène ever voor Jennifer

Er zijn overigens wat leuke anekdotes te vinden over de opnames. Voor Jennifer was het de eerste keer in haar carrière dat ze een seksscène moest spelen – en dan nog met een getrouwde man ook. Haar oplossing om de zenuwen in bedwang te houden? Alcohol, veel alcohol. Waar ze achteraf spijt van had. (Voor het interview check Hollywood Reporter). It happens to the best of us…

We moeten nog tot 22 december wachten om Passengers op het witte doek te kunnen zien. Tot die tijd bekijken we gewoon regelmatig de trailer.

Lees verder