Pim 39 Pissed
Pim 39 Pissed

Column Pim: Pissed

Pissig zijn is eigenlijk best lekker. Efficiënt ook, want rustig op de bank zitten lukt niet. Je ruimt de gangkast op, de schuur, de keukenkastjes en je flikkert zonder enige twijfel dingen weg.

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Drie keer per week laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer Pim aflevering 39. Alle afleveringen lees je hier.

I’m not amused!

De vaatwasser in- en uitruimen is opeens ook enorm bevredigend. Goed luid met borden en glazen in de weer, zodat je die man met zijn Spanje-plan laat weten dat je nog steeds not amused bent. Een beetje zonder overleg voor mij en de kinderen besluiten zeven maanden naar Spanje te vertrekken. Tuurlijk kan ik dat ook zien als een avontuur. Maar het gaat om het principe.

Volg Girls in Film op Facebook dan verschijnt de volgende Pim in je timeline.

Het aller-aller-allerfijnste.

Ook interessant

Column Pim: Meevaller

En dan het aller-aller-allerfijnste van pissig zijn: shoppen. Want dat mag dan. Dus trek ik nu op nieuwe Adidasjes een woonwinkel leeg. Kaarsjes zat in huis, maar deze zes zijn gewoon leuker. Hot-si-ki-dee. Leuk, ontbijtbordjes met stippeltjes. Die neem ik, want Robert houdt niet van stippeltjes. Hot-sa-flee.

Een goeie deurmat

Kijk nou eens wat een goeie slechte deurmat met tekst. ‘‘WELCOME TO THE BEST PLACE IN THE WORLD’’. Top, ik maak zonder iets te hoeven zeggen een punt en hij kan ze rustig vuil maken, want daar is zo’n matje voor. Nu naar de Hennes en dan koffie met een tompouce.

I’m pissed, shopping and a woman.

Pim 39 Pissed

Lees verder

  • Column Pim: DAG PIMColumn Pim: DAG PIMRuim een jaar lang, vanaf de allereerste dag GirlsinFilm.nl het levenslicht zag, nam […]
  • Column Pim: <i>LENTEKERST</i>Column Pim: LENTEKERSTSo that was Christmas. Did it. Geen kerstdiner dit jaar. Maar! Ook geen schoonzus met […]
  • Column Pim: <i>X FOR THE GIRLS</i>Column Pim: X FOR THE GIRLSMijn kerstgroet aan alle Girls: Aan alle actrices en fotomodellen: hang dat dieet dit […]