Pim 61 Blote Dag
Pim 61 Blote Dag

Column Pim: Blote dag

Drievliet, veel plezier met mijn kinderen en schoonouders. Spa, Dominique en ik hebben er zin in.

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Drie keer per week laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer Pim aflevering 61. Alle afleveringen lees je hier.

Niet kijken, niet kijken, niet kijken

Zo’n dagje sauna beleef ik altijd in drie fases. De eerste is niet kijken, maar niet anders kunnen. We beginnen met een voetenbadje, handdoek nog om. Pas als we de vrouw met drie billen en schudborsten zonder nastaren voorbij kunnen laten gaan, gooien we de handdoeken ook af.

Fase twee. In de blote reten zwemmen en zweten. Superlekker. Normaal gesproken heb ik een hekel aan zwemmen, maar dat water zo direct langs je bikiniloze onderstel, is toch enorm bevrijdend. Het blijft wel slikken als een grote behaarde vrouw me voorlaat op het trappetje. Ik zoek Do en vind haar in slaap op een ligbed, verstopt onder een glossy. Jan Kooijman staat haar goed.

‘‘Ga je mee in de infraroodsauna?’’

Plotseling een stem: ‘‘Ik heb een egeltje.’’ Het is een bleke man met mislukte wenkbrauwen. Niet kijken, Pim. Inderdaad. Een tattoo van een egel op zijn arm. Hou het bij de armen, Pim. Wat doe je nou! Yep. Hij heeft een lange flubberpiemel. ‘‘Je schildpad’’, zegt hij. O ja, er zit een Berlijnse schildpad op mijn rug. Vergeet ik steeds. ‘‘Ga je mee in de infraroodsauna?’’ Ik wil niet met deze man in de infraroodsauna.

Attentie: fase drie spontaan geactiveerd. ‘‘Nee, bedankt.’’ Ik hijs mezelf in een badjas. Zo’n spa is heerlijk, maar op een gegeven moment mag er van mij weer een lappie om de boel.

Volg Girls in Film op Facebook dan verschijnt de volgende Pim in je timeline.

Pim 61 Blote Dag

Lees verder

  • Column Pim: DAG PIMColumn Pim: DAG PIMRuim een jaar lang, vanaf de allereerste dag GirlsinFilm.nl het levenslicht zag, nam […]
  • Column Pim: <i>LENTEKERST</i>Column Pim: LENTEKERSTSo that was Christmas. Did it. Geen kerstdiner dit jaar. Maar! Ook geen schoonzus met […]
  • Column Pim: <i>X FOR THE GIRLS</i>Column Pim: X FOR THE GIRLSMijn kerstgroet aan alle Girls: Aan alle actrices en fotomodellen: hang dat dieet dit […]