Pim 84 Logeren
Pim 84 Logeren

Column Pim: Logeren

De Vaderdagcadeautjes hebben er bij Robert ingehakt. Tijdens de Facetime-sessie zag ik het al. Nina vroeg of papa zand in zijn ogen had.

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Drie keer per week laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer Pim aflevering 84. Alle afleveringen lees je hier.

Hij komt naar huis..

’s Avonds belde hij mij om te zeggen dat de opnames tien dagen zijn stil gelegd vanwege een geldkwestie. En dat hij dus vrij is. En dat hij dus een weekje naar huis wil komen. Voor de kinderen dus, zei hij er duidelijk bij. Dus. Of ik dat goed vond.

Lees ook: Pim: Pumps & Tapas.

Natuurlijk vond ik dat goed. Maar nu ik hier op Schiphol sta, weet ik het allemaal zo net nog niet. Toen de kinderen en ik naar Spanje gingen had het weerzien nog een soort van vakantieroesje. Nu is het een kwestie van aardappelen, jus en een wekker die kutjevroeg afgaat. De kinderen weten trouwens nog van niks, papa is straks de verrassing op het schoolplein. Ik dacht, eerst maar eens zien of hij echt komt.

Mijn man. Mijn ex.

O fuck. Waar moet hij eigenlijk slapen? Gewoon weer naast mij in bed? Wil ik dat überhaupt? Nee, ik haal straks het luchtbed van zolder. Hij slaapt maar bij de kinderen, daar komt hij immers voor. De schuifdeuren gaan open, de eerste kofferkarretjes worden naar buiten geduwd. Even vrees ik die Emily aan zijn arm. Maar nee, hij is alleen. Geen Emily. En geen koffer, alleen een lelijke kleine tas. Hij blijft dus echt maar kort. Mijn man. Op papier. Mijn ex. Geloof ik. Die komt logeren in zijn eigen leven.

Volg Girls in Film op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan mis je niets.

Pim 84 Logeren

Lees verder

  • Column Pim: DAG PIMColumn Pim: DAG PIMRuim een jaar lang, vanaf de allereerste dag GirlsinFilm.nl het levenslicht zag, nam […]
  • Column Pim: <i>LENTEKERST</i>Column Pim: LENTEKERSTSo that was Christmas. Did it. Geen kerstdiner dit jaar. Maar! Ook geen schoonzus met […]
  • Column Pim: <i>X FOR THE GIRLS</i>Column Pim: X FOR THE GIRLSMijn kerstgroet aan alle Girls: Aan alle actrices en fotomodellen: hang dat dieet dit […]