pim aflevering 103 zomerrapport
pim aflevering 103 zomerrapport

Column Pim: Zomerrapport

Tsjonge, wat was het goed. Wat was het een goeie vakantieweek. Compleet met zon, opblaaskrokodil, muggenbulten, vakantievriendjes, watermeloen, een Carrefour, vergeten waterschoenen, stromend riviertje, een niet flatteuze zomerjurk, stokbrood, obstipatie, Cornetto’s en after-sun. Eigenlijk ontbrak alleen het bowlen.

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Op Girls in Film laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer column Pim aflevering 103. Alle afleveringen lees je hier.

Nergens tegen aangelopen.

Ik heb zelfs een boek gelezen en ben op de tweede dag al gestopt met mijn buik in te houden. Er waren momenten waarop ik alles los kon laten. Er waren ook momenten waarop ik dacht: Hoe ben ik in deze film verzeild geraakt? Hoe kan ik nou genieten van een eerste vakantie zonder Robert? Ik had toch tegen allerlei dingen aan moeten lopen? Dingen als een BBQ aansteken, bijvoorbeeld. Maar als je gewoon niet barbecuet, verloopt zo’n vakantie eigenlijk zonder pijnpunten.

Lees ook: Vogeldoekmevrouw.

Op de terugreis gaven de kinderen wel cijfers aan beide vakanties, wat een pijnpunt had kunnen worden. Maar ik kwam goed uit de test, dat scheelde. Mijn kookkunsten hebben ze niet meegerekend. ‘‘Dat is beter, mam, want anders ga je je weer schuldig voelen.’’ Zei Nien. Ze kent me goed.

Zomerrapport

Vervolgens kreeg ik een acht en twee negens voor knuffelen, grapjes maken en voorlezen. En een tien voor de supervette tent. Papa kreeg twee achten en een negen voor de huttenbouw, de coole Jeep op de set en, hij wel, voor het lekkere eten. Zijn tien was voor verhaaltjes vertellen. Terecht. Dat kan Robert echt als de beste. En nu zijn we weer thuis. Met een mooi zomerrapport. Dat hebben we onder alle rare omstandigheden toch maar mooi gefikst. Robert en ik.

Wil je op de hoogte blijven van Pim? Volg Girls in Film op Facebook dan verschijnt de volgende column Pim in je timeline.

 

Lees verder

  • Column Pim: DAG PIMColumn Pim: DAG PIMRuim een jaar lang, vanaf de allereerste dag GirlsinFilm.nl het levenslicht zag, nam […]
  • Column Pim: <i>LENTEKERST</i>Column Pim: LENTEKERSTSo that was Christmas. Did it. Geen kerstdiner dit jaar. Maar! Ook geen schoonzus met […]
  • Column Pim: <i>X FOR THE GIRLS</i>Column Pim: X FOR THE GIRLSMijn kerstgroet aan alle Girls: Aan alle actrices en fotomodellen: hang dat dieet dit […]