Pim aflevering 123
Pim aflevering 123

Column Pim: roerige staart

In haar vorige column had Pim een booster nodig van haar vrienden. Maar die hadden nu een partner en de bitterballen verruild voor oesters.

Het venijn zit hem in de staart. Nog een kleine zeven weken en het jaar is om. Maar er gebeurt nog even van alles. Bijvoorbeeld: mijn alter ego Debbie Dot mag vanaf januari niet meer schenken. De boel is overgenomen door twee snelle mannen die Café Dotter zullen omtoveren tot een hip bierpaleis. En Debbie past niet in het trendy concept. Dag neptieten, dag pruik, dag baan en zelfstandigheid.

In de war

Toen las ik opeens dat my handsome G. Clooney, die niet meer wil acteren. En mij verdenkt van het feit dat ik hem niet meer aantrekkelijk zou vinden, gezien zijn leeftijd. De knapperd heeft geen idee; ik zou zijn karretje duwen. En ik ben in de war, extreem, van mijn plotselinge sympathie voor Patty Brard. Chantal bleef slapen en ik vond Patty zo aandoenlijk. Patty Brard! Nee, ik had niet gedronken en ook geen last van vrouwelijke cyclus labiliteit.

Wil je op de hoogte blijven van Pim? Volg Girls in Film op Facebook dan verschijnt de volgende column Pim in je timeline.

#notme

En dan natuurlijk al het film- en castingleed. Mijn moeder belde me op, vragend of ik niet ook iets verzwijg. Ik kon haar geruststellen: #notme. Maar met een man die al jarenlang in de filmwereld werkt, is de hele kwestie voer voor nieuwe spanningen thuis.

Ik vroeg hem ernaar. Of hij het ooit zag. Ervan wist. Op sets. En ook of hij zelf misschien… Dat laatste vond hij een onvergeeflijke vraag van mij. Maar ik moest het vragen, vond ik. Terug naar niveau zwaar ongezellig. Ja, ja. De staart van 2017.

Pim

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Op Girls in Film laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer column Pim aflevering 123. Alle afleveringen lees je hier.

 

Lees verder

  • Column Pim: DAG PIMColumn Pim: DAG PIMRuim een jaar lang, vanaf de allereerste dag GirlsinFilm.nl het levenslicht zag, nam […]
  • Column Pim: <i>LENTEKERST</i>Column Pim: LENTEKERSTSo that was Christmas. Did it. Geen kerstdiner dit jaar. Maar! Ook geen schoonzus met […]
  • Column Pim: <i>X FOR THE GIRLS</i>Column Pim: X FOR THE GIRLSMijn kerstgroet aan alle Girls: Aan alle actrices en fotomodellen: hang dat dieet dit […]