Pim
Pim

Column Pim: Tattoo

Zo, ik ben me toch een partijtje handig met die U- en S-bahnen in Berlijn. Dominique’s richtingsgevoelloosheid maakt mij Floortje Dessing. We komen overal. Het verbaast me dat een stad met zo’n zware geschiedenis, zo licht voelt.

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Drie keer per week laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer Pim aflevering 45. Alle afleveringen lees je hier.

Twee verwassen leggings

Door de mensen, denk ik. Ze zijn heel relaxt. Niemand hier beukt de boel omver om een tram te halen en als ze merken dat je Duits enorm betrüblich is, schakelen ze zonder zuchten over naar het Engels. Door ons überhippe hotel was ik even bang dat Do en ik er als twee verwassen leggings bij zouden lopen. Maar alles kan en mag hier. Punk, hippe mutsen en dure sneakers. Maar zes lagen en negen kleuren combineren met een kapotlelijke jas is ook prima. En veel mensen met tattoos, waardoor Do net op een muurtje sprong en zei: ‘‘Ik ga het gewoon doen!’’

Een sterretje? Schat, die heb ik al.

Ze wil al heel lang een klein hartje op haar onderarm. ‘‘En jij gaat ook! Een sterretje, Pim. Op je schouderblad of zo.’’ Koekoek, ik ben geen kleurplaat. ‘‘Een sterretje? Schat, die heb ik al. No way. En ALS ik het zou doen (wat ik dus nooit ga doen), dan zou ik het wel goed doen: zo’n groot anker op mijn bovenarm met Mama.’’ Do lacht en stelt voor eerst aan de wijn te gaan. Sowieso is dat het beste. Zij denkt dat ze me met een fles Riesling om kan praten. Ik denk eerder dat ze bang is voor een klein hartje.

Volg Girls in Film op Facebook dan verschijnt de volgende Pim in je timeline.

Pim Tattoo

Lees verder

  • Column Pim: DAG PIMColumn Pim: DAG PIMRuim een jaar lang, vanaf de allereerste dag GirlsinFilm.nl het levenslicht zag, nam […]
  • Column Pim: <i>LENTEKERST</i>Column Pim: LENTEKERSTSo that was Christmas. Did it. Geen kerstdiner dit jaar. Maar! Ook geen schoonzus met […]
  • Column Pim: <i>X FOR THE GIRLS</i>Column Pim: X FOR THE GIRLSMijn kerstgroet aan alle Girls: Aan alle actrices en fotomodellen: hang dat dieet dit […]