Pim Piemelfriemel
Pim Piemelfriemel

Column Pim: Piemelfriemel

De Hollandse regen klettert tegen het raam, ik ontwaak weer in eigen bed. R.I.P. dear Citytrip. Wat was het fijn, Berlijn. Mijn ogen willen nog niet open. Ik weiger, haper en ontken het dagelijkse leven nog even, leg mezelf in foetushouding. En dan klinkt de stem van mijn echtgenoot: “Pim!”

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Drie keer per week laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer Pim aflevering 47. Alle afleveringen lees je hier.

Hoe red ik me uit deze situatie? Piemelfriemelen.

Oei. Kak. Fuck. Zou hij er nog zitten? Ja, natuurlijk zit ie er nog. Zo’n tattoo valt er echt niet af onderweg, Pim. Rustig blijven, gewoon langzaam de deken over je heen trekken. Hij wil vast alleen maar weten waar zijn goeie spijkerbroek ligt. “Pim, wat is dit?!” Oké, hij wil niet weten waar zijn goeie spijkerbroek ligt. Als ik nu eens terugdraai op mijn rug, niks zeg en aan zijn piemel friemel. Ja. Gewoon even flink piemelfriemelen. Maar Robert houdt me tegen, mijn friemeltalent wint het niet van de schildpad op mijn rug.

Hoe de schildpad op de rug van Pim kwam, lees je hier.

Berlijnse Schildkröte

Robert blijft strak naar het beestje kijken. En beestjes moet je bij de naam noemen. Dus: “Nou, dat is zeg maar een Berlijnse Schildkröte. Schat.” Robert zwijgt. Ik vind het een stomme stilte. Terwijl mijn hoofd zoekt naar een gezellige oneliner, rol ik om en kijk Robert aan. Ik zie aan zijn mond dat hij iets gaat zeggen. Hou je vast, nu komt het. “Pim…” Weer een stilte. Pfff, Jesus! Hoe moeilijk is het? Zeg gewoon dat ik hartstikke gek geworden ben. Knetter zelfs. He continues: “Mooi.” Precies, dat zeg ik. Hartstikke koekoek! Uh. Zei hij nou… ‘mooi’?

Volg Girls in Film op Facebook dan verschijnt de volgende Pim in je timeline.

Pim Piemelfriemel

Lees verder

  • Column Pim: <i>Schildpad</i>Column Pim: SchildpadNou. Do heeft een tattoo. En ik ook. (#kakkerdekut) De Riesling viel dwars en overmoedig […]
  • Column Pim: <i>Evil</i>Column Pim: EvilDe relatietherapie met Robert had Pim behalve helderheid, openheid en inzichten ook een […]
  • Column Pim: <i>Tattoo</i>Column Pim: TattooZo, ik ben me toch een partijtje handig met die U- en S-bahnen in Berlijn. Dominique’s […]