Pim Vijftig Tinten Pim
Pim Vijftig Tinten Pim

Column Pim: Vijftig Tinten Pim

Yes – draai de schroefdop van de fles! Gefeliciteerd allemaal met vijftig afleveringen Pimse blunders, misverstanden en eigenaardigheden.

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Drie keer per week laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer Pim aflevering 50. Alle afleveringen lees je hier.

Missen = pissen

Ik ben even gaan zitten, aan mijn lievelingstafeltje @ koffietent op de hoek. Over een week zal ik een paar maanden zonder mijn man Robert zijn. Voorbereidingen voor zijn afscheidsfeestje zijn in volle gang. Ook al begrijpen mijn schoonouders het niet, vindt mijn moeder het een ‘kutplan’ en denkt Dominique dat Roberts vertrek ons huwelijk definitief om zeep zal helpen.

Jelle is gelukkig positief en geweldig voor de kinderen. Met zijn Rotterdamse vrolijkheid weet hij van het verdrietige woordje ‘missen’ een melig ‘pissen’ te maken. Ze rollen steeds om van het lachen. Robert houdt me veel vast, is lief. Dat is hem geraden ook. En ik…

Lees ook: Pim: Pissed.

Alles is anders

Ik loop anders naar de bakker, leer anders mijn teksten, zit anders aan de koffie. Ook bang voor de afstand. Maar van binnen staat er een vrouw op met het gevoel de boel keihard te gaan flikken in haar eentje. Helemaal alleen is ze overigens niet. Bezorgde schoonouders staan klaar, Dominique heeft ons abonnement op de slijter verlengd en morgen komt er een nieuwe oppas kennismaken.

‘‘Latte in een lekker groot glas, Pim?’’ Kijk, ze kennen me hier zo goed. Verrassing: ‘‘Nee, dank je.’’ Koffieheld Siem kijkt me verbaasd aan. ‘‘Doe maar een witte wijn. Ik ben vijftig geworden vandaag.’’ Siem lacht me uit. Dat mag. Zolang hij die dop maar van de fles draait. Cheers!

Volg Girls in Film op Facebook dan verschijnt de volgende Pim in je timeline.

Pim Vijftig Tinten Pim

Lees verder