Pim aflevering 53
Pim aflevering 53

Column Pim: Roze Tulp

Robert is weg. Feest gevierd, tranen gelaten, zoenen gekust, armen gezwaaid, vliegtuig vertrokken en inmiddels geland. Hij daar, ik hier. De kinderen zitten op school, alsof het een doodgewone woensdag is. Maar ze zitten daar ongewoon tijdelijk vaderloos en hier staat ongewoon een tijdelijke alleenstaande moeder. Op een loopband. Echt? Echt.

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Drie keer per week laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer Pim aflevering 53. Alle afleveringen lees je hier.

Op een loopband in de Fitshit.

Na maanden sportloos latte macchiato’s drinken, trok de broek vanmorgen aan de bil. Uh, bel. En daar lijk ik nu iets aan te gaan doen. Superknap als Ben & Jerry’s, bank & deken, gordijn & afstandsbediening schreeuwen. Maar ik heb ze keihard genegeerd en ben in confronterend strakke sportbroek naar de Fitshit gereden. Met de auto. Ja jezus, het is al knap genoeg.

In de sportschool zijn geen tranen, maar zweet. Hier klinkt geen Marco B. die los gaat op je ellende, hier klinkt een snoeiharde beat die irriteert en je ellende overstemd. Hier vraagt niemand hoe het met je gaat, maar hijgt men zwijgend voor zich uit.

Een ongedeerde, vrij tulp. Ofzo.

Niet gedacht dat Roberts vertrek me zo zwaar zou vallen. Ik verwachtte een vrijheidsboost, vitamine vrouwenpower. Maar ik blijk zonder hem een uit de vaas geschoten slappe tulp. Op een loopband. Die uit staat. Erop staan is ook iets. De groene startknop roept. Ik zie opeens twee enorme bodybuilders. Hand in hand. Iedereen kijkt. Wauw. Goed, tof, dapper, hulde. Wat piep ik nou? Ik ben een ongedeerde, vrije tulp. Druk op de knop, bewegen kreng! En straks Jelle bellen en hem vieren!

Volg Girls in Film op Facebook of Instagram.

Pim Roze Tulp

Lees verder

  • Column Pim: DAG PIMColumn Pim: DAG PIMRuim een jaar lang, vanaf de allereerste dag GirlsinFilm.nl het levenslicht zag, nam […]
  • Column Pim: <i>LENTEKERST</i>Column Pim: LENTEKERSTSo that was Christmas. Did it. Geen kerstdiner dit jaar. Maar! Ook geen schoonzus met […]
  • Column Pim: <i>X FOR THE GIRLS</i>Column Pim: X FOR THE GIRLSMijn kerstgroet aan alle Girls: Aan alle actrices en fotomodellen: hang dat dieet dit […]