Column Pim: Opera

Hou je vast, ik zit in de Stopera. Op rode pluche naast Frits Bolkestein. Die leeft nog, inderdaad. Ik verwacht tranen, want die had Julia ook in Pretty Woman, toen mister Gere haar meenam.

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Drie keer per week laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer Pim aflevering 54. Alle afleveringen lees je hier.

Verliefd

Opera? Really? Yep. Jelle is smoorverliefd op een choreograaf. En deze James ook op hem. ‘‘Kijk, wat een lekker kalletje, niet? En dansen dat ie ken.’’ Hij liet een foto zien met daarop een ernstig prettige verschijning. Alleen, James maakt kunst met een grote K. Choreografieën voor opera. Vandaar.

My God

De gemiddelde leeftijd in de zaal hier is een jaar of wat dood. Jelle is zo verliefd, hij zit maar niet stil. Ik pak zijn rolletje pepermunt maar af. Het doek gaat open en we krijgen honderdtwintig minuten vocaal geweld over ons heen. My God. Hoezo moet een hysterische vrouw in een grafjurk, op takkehoge toon, uitgesmeerd over een halve minuut, schreeuwen dat ze zo alleen is? Dat is logisch als je zo loopt te blèren.

Verademing

Frits liet het hoofd al vrij snel hangen en schrikt nu met een snurkje wakker door het applaus. Jelle vindt het prachtig, klapt gênant hard. Maar die is verliefd. Ik moet wel zeggen, James maakte het te doen. De zeven zwijgende mannen in strakke broekjes die van links naar rechts heen en weer liepen waren een verademing.

Volg Girls in Film op Facebook of Instagram.

Pim: Opera

Lees verder

  • Column Pim: DAG PIMColumn Pim: DAG PIMRuim een jaar lang, vanaf de allereerste dag GirlsinFilm.nl het levenslicht zag, nam […]
  • Column Pim: <i>LENTEKERST</i>Column Pim: LENTEKERSTSo that was Christmas. Did it. Geen kerstdiner dit jaar. Maar! Ook geen schoonzus met […]
  • Column Pim: <i>X FOR THE GIRLS</i>Column Pim: X FOR THE GIRLSMijn kerstgroet aan alle Girls: Aan alle actrices en fotomodellen: hang dat dieet dit […]